پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

رکوردهای نجومی مصرف آب در پایتخت

خانه‌تکانی سبب شده تهران در روزهای پایانی سال 1401 با پیک‌های قابل توجه مصرف آب بالای 50 متر مکعب در ثانیه مواجه شده و زمینه فشار قابل توجه به منابع آبی فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  مصرف آب پایتخت نشینان با همزمان با پایان بهمن و شروع اسفندماه سال 1401 رشد قابل توجهی پیدا کرده و عمده این مصارف در روزهای تعطیل پایان هفته سبب فشار قابل توجه به منابع آبی تهران را فراهم می‌کند.

 

بر اساس آمار رسیده از شرکت آب و فاضلاب کشور، طی سه هفته گذشته در روزهای پایانی هفته، پیک‌هایی جدیدی از مصرف آب به ثبت رسیده و این عدد از 50 متر مکعب در ثانیه فراتر رفته است.

 

بر این اساس طی روزهای جمعه در سه هفته گذشته به تاریخ 28 بهمن، 5 اسفند و 12 اسفند سال 1401 به ترتیب اوج مصرف آب 50 متر مکعب در ثانیه، 53 متر مکعب در ثانیه و 52 متر مکعب در ثانیه به ثبت رسیده است.

 

اوج مصرف‌های ثبت شده در این فصل حتی در فصل تابستان نیز به ثبت نرسیده بود و منابع آبی تهران اعم از منابع سطحی و زیرزمینی از این محل آسیب قابل توجهی تحمل می‌کنند.

 

*88 درصد سدهای تهران خالی است

به گزارش فارس بر اساس به‌روزترین آمار منابع سطحی کشور، 5 سد ماملو، لار، لتیان، کرج و طالقان که آب تهران را تامین می‌کنند هم اکنون مجموعا تنها 224 میلیون متر مکعب آب دارند و 88 درصد مخازن 5 سد ذکر شده تخلیه شده است.

 

با توجه به وضعیت یاد شده، به نظر می‌رسد خانه‌تکانی غیر اصولی در روزهای پایانی سال مهمترین دلیل افزایش مصرف آب به حساب می‌آید و تداوم این مصرف می‌تواند مقدمه بحران‌های قابل توجه در این حوزه باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار