عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد

سخنگوی آب و فاضلاب استان تهران با بیان این که خشکسالی در این استان وارد سال پنجم خود شده است، گفت: مصرف روزانه آب در تهران از سه میلیون متر مکعب عبور کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهنام بخشی با اشاره به وضعیت بارش‌ها و مصرف آب در استان تهران، هشدار‌هایی درباره شرایط آبی منطقه داد.

وی اظهار داشت: ما اصل زمستان را پشت سر گذاشته‌ایم و وارد اسفند ماه شده‌ایم، اما وقتی آمار بارش‌ها را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که هنوز بارش‌ها به ۸۰ میلی‌متر نرسیده‌است.

سخنگوی آب و فاضلاب استان تهران گفت: این یک زنگ خطر و هشدار جدی برای ما است، البته همچنان به فضل خدا و بارش‌های احتمالی امیدواریم، اما باید واقع‌بین باشیم.

بخشی با بیان اینکه تغییر اقلیم در حال اتفاق افتادن است، گفت: ما نیز باید رفتار خود را نسبت به سال‌های گذشته تغییر دهیم.

سخنگوی آب و فاضلاب استان تهران، در ادامه به وضعیت بارش‌ها در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: وقتی نگاهی به آمار بارش‌ها می‌اندازیم، می‌بینیم که چهار سال است به حد نرمال نرسیده‌ایم، حد نرمال بارش‌ها در تهران حدود ۲۸۰ میلی‌متر است، اما در سال‌های اخیر حتی به این رقم نزدیک هم نشده‌ایم.

وی ادامه داد: سال گذشته وضعیت کمی بهتر بود، اما به‌طور کلی می‌توان گفت که چهار سال پیاپی خشکسالی داشته‌ایم و اکنون وارد پنجمین سال شده‌ایم. یعنی پنج سال است که تهران به شرایط نرمال بارندگی‌ها نرسیده است.

سخنگوی آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به ناترازی بین منابع و مصارف آب در تهران، افزود: ما از ذخایر آبی خود استفاده می‌کنیم و این ذخایر روز به روز کاهش می‌یابد، از سوی دیگر، جمعیت تهران و نیاز به آب در حال افزایش است، اما منابع آبی ما محدود است، الگوی مصرف آب در تهران باید ۱۳۰ لیتر در شبانه‌روز باشد، اما آمار‌ها نشان می‌دهد که مصرف فعلی حدود ۲۵۰ لیتر است، یعنی نزدیک به دو برابر الگوی استاندارد و این موضوع به‌ویژه در ایام خانه‌تکانی که مصرف آب افزایش می‌یابد، بیشتر خود را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به آمار مصرف آب در روز‌های اخیر، گفت: سه شنبه مصرف آب در تهران از مرز ۳ میلیون مترمکعب عبور کرد، این عددی است که معمولاً از ۲۰ اردیبهشت به بعد شاهد آن هستیم، یعنی ما در این فصل از سال، مصرفی معادل ۳ میلیارد لیتر آب در یک شبانه‌روز داریم که معادل ۲ میلیارد بطری یک و نیم لیتری است.

بخشی گفت: از ۲۰ اردیبهشت به بعد، با گرم‌تر شدن هوا، مصرف آب به‌طور طبیعی افزایش می‌یابد، زیرا رابطه مستقیمی بین دما و مصرف آب وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به کاهش دما نسبت به سال گذشته، تأکید کرد: با وجود اینکه امسال دمای هوا نسبت به سال گذشته پایین‌تر است، اما مصرف آب همچنان بالاست، این نشان می‌دهد که باید بیش از پیش مراقب مصرف آب باشیم و الگوی مصرف خود را اصلاح کنیم، در شرایط فعلی، هرگونه صرفه‌جویی در مصرف آب می‌تواند به حفظ ذخایر آبی تهران کمک کند.

این هشدار‌ها در حالی مطرح می‌شود که تهران همچنان با چالش‌های جدی در زمینه تأمین آب مواجه است و نیاز به مشارکت همگانی برای مدیریت مصرف آب بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود. /مهر

کلمات کلیدی: مصرف آب تهران
ارسال نظر