سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه در حوزه "متاورس و حمل و نقل هوشمند"-راهبرد معاصر
بازداشت مدعی نفوذ در دستگاه قضایی اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های کشور مشاهده سیاه‌گوش در یکی از زیستگاه‌های اشنویه آغاز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه تازه‌ترین معافیت‌های سربازی در سال ۱۴۰۳ | خبر مهم درباره مشمولان بالای ۳۵ سال صدور اعلان نارنجی هواشناسی برای ۵ استان | تهران هشدار گرفت یک عضو شورای شهر چرام به اتهام ارتشا بازداشت شد قاضی دیوان عالی کشور: انتقال اموال برای نپرداختن مهریه قابل تعقیب کیفری است خبر خوش صندوق ذخیره فرهنگیان|واریز ۲ هزار میلیارد تومان به حساب فرهنگیان بازنشسته انتصابات جدید در شهرداری تهران + جزئیات همسان سازی حقوق بازنشستگان به ایستگاه آخر رسید علی سلامت کیست؟ | جزئیات ماجرای شکایت ده‌ها زن همدانی | زمان و محل اجرای حکم اعلام شد ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانۀ لبنی

سرمایه‌گذاری مشترک ایران و روسیه در حوزه "متاورس و حمل و نقل هوشمند"

شتاب‌دهنده متاتیت که در حوزه متاورس و رباتیک فعالیت دارد، در روز دوم نشست سرمایه‌گذاری فناوری تیم ۲۰۲۳، موفق به امضای توافقنامه سرمایه‌گذاری با طرف روسی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از نقاط قابل توجه در پنجمین رویداد سرمایه‌گذاری فناوری که 8 و 9 اسفند در پارک فناوری پردیس برگزار شد، گفتگوهای فشرده و طولانی شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بود. گفتگوهایی که منجر به عقد یک قرارداد در مراسم اختتامیه این رویداد بین یک شرکت ایرانی و سرمایه‌گذار روسی شد.

 

محمد گیلی از شتاب‌دهنده متاتیت که در حوزه متاورس و رباتیک فعالیت دارد و موفق به امضای توافقنامه سرمایه‌گذاری با طرف روسی شد، در این باره گفت که این شتاب‌دهنده با دو استارتاپ در این رویداد شرکت کرده است که در زمینه‌های توان‌بخشی واقعیت مجازی و حمل و نقل هوشمند فعالیت دارند.

 

وی هدف اصلی از حضور در این رویداد را جذب سرمایه از کشورهای عضو سازمان D8 برشمرد و افزود: برای توسعه محصولات و خدمات این استارتاپ‌ها در داخل کشور و همچنین در خارج از کشور به عنوان یک برند ایرانی درصدد جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستیم.

 

گیلی یکی از راه‌های برون رفت از مشکلات و تحریم‌ها را برگزاری رویدادهایی مانند TIM عنوان کرد و ادامه داد با توجه به ظرفیت بالای دانشمندان و نخبگان ایرانی می‌توان با تلاش و هم‌افزایی بر مشکلات فائق آمد.

 

هم‌افزایی و استفاده از حداکثر ظرفیت‌های ممکن برای همکاری و استفاده از توانمندی‌های کشورهای دیگر از نکات دیگری بود که گیلی به آن اشاره کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده