کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بغداد مخالف انتقال خانواده داعشی از سوریه به موصل

وزارت مهاجرت و آوارگان عراق امروز شنبه اخبار مربوط به انتقال خانواده‌های عناصر داعش از سوریه به موصل را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 27
کد خبر: ۱۷۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت مهاجرت و آوارگان عراق امروز شنبه اخبار مربوط به انتقال خانواده‌های عناصر داعش از سوریه به موصل را تکذیب کرد.

 

«جاسم العطیه» معاون وزیر مهاجرت و آوارگان عراق تأکید کرد که آنچه یکی از نمایندگان مجلس کشور درباره تکمیل اقدامات مربوط به انتقال خانواده‌های عناصر داعش از اردوگاه «الهول» سوریه به اردوگاه‌های جنوب موصل، گفته است، «به هیچ عنوان صحت ندارد».

 

العطیه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که «مسئولان دولتی و سرویس‌های امنیتی، هیچ اطلاعی درباره این موضوع به ما نداده‌اند.

 

شبکه خبری «السومریه» به نقل از این مسئول عراقی گزارش داد که اگر خانواده‌ها منتقل شوند، تحت بازجویی سرویس‌های امنیتی قرار خواهند گرفت تا خانواده‌های داعشی از سایر خانواده‌ها جدا شوند.

 

وی ضمن ابراز تعجب از مطرح کردن چنین مسائلی از سوی یک نماینده مجلس، تصریح کرد که «امنیت و ثبات عراق فراتر از هر گونه ملاحظه‌ای است و وزارتخانه ما ما نیز طی سال‌های گذشته تلاش خود را برای امدادرسانی به میلیون‌ها آواره‌ای به کار گرفته که مناطق خود را از دست گروه تروریستی داعش ترک کردند».

 

العطیه با اشاره به اینکه وزارت مهاجرت به مسائل انسانی و همه جزئیات مربوط به اردوگاههای آوارگان توجه دارد، خاطر نشان کرد که اطلاعات این نماینده مجلس عراق، دقیق نبوده است.

 

«شیروان دوبردانی» نماینده استان «نینوی» در پارلمان عراق از انتقال قریب‌الوقوع عناصر داعشی عراقی به این کشور خبر داد و گفت که به اطلاعاتی دست یافته که نشان می‌دهد دولت عراق از چند ماه پیش قصد دارد خانواده‌های عناصر داعش را از سوریه به عراق انتقال دهد.

 

دوبرانی تصریح کرد که قرار است این عناصر به اردوگاه «الجدعه» واقع در منطقه «حمام العلیل» در جنوب موصل منتقل شوند و خانواده‌های آواره‌ای که در آن سکونت دارند نیز از آن خارج شوند.

 

کلمات کلیدی: داعش موصل عراق
ارسال نظر
آخرین اخبار