برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

جذب بیش از ۱۰۰ نخبه در در نیروی زمینی ارتش

جذب بیش از ۱۰۰ نخبه در در نیروی زمینی ارتش فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: برخی از نخبگان علاقمند به استخدام در نیروی زمینی ارتش هستند و در این زمینه دستورالعمل استخدامی متفاوتی داریم تا این نخبگان به سرعت جذب نیروی زمینی شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه مراسم دیدار رییس ستاد کل نیروهای مسلح با سربازان نخبه وظیفه کشوری در مرکز آموزش ۰۱ شهیدان سرباز نیروی زمینی ارتش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نگاه ما به نخبگان، نگاهی بسیار ویژه است تا معنویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در این زمینه محقق شود. معنویات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) بر این اساس است که وقتی سربازان وارد پادگان‌ها می‌شوند، نسبت به نظام خوش‌بین‌تر شده، ارتش را بیشتر درک کنند و مدیران موفقی برای جامعه تربیت شود.

وی افزود: این منویات را درباره سربازان، به ویژه سربازان نخبه به طور جدی پیگیری می‌کنیم. امروز جنگ و دفاع متکی به فناوری است و نخبگان ما می‌توانند در چرخه دفاعی کشور کمک‌رسان باشند و ما تلاش می‌کنیم از این سرمایه انسانی غنی استفاده کنیم.

امیر حیدری با اشاره به فعالیت نخبگان در حوزه دفاعی گفت: ما تلاش می‌کنیم که تجهیزات و تسلیحاتی که برای دفاع کشور نیاز است با استفاده از نخبگان تکمیل، توسعه و یا با فناوری‌های بهتر جایگزین شود. در حوزه‌های مختلف نظامی با استفاده از ظرفیت نخبگان توانسته‌ایم با ۱۰۲ شرکت دانش‌بنیان ارتباط تنگاتنگ داشته باشیم و برخی از این شرکت‌ها در داخل پادگان‌های ما مستقر شدند.

وی در پایان گفت: پس از موضوع سربازی برای به‌کارگیری این نخبگان نیز تعاملات لازم را داریم. براساس نیازهایمان برخی امکانات را در اختیار نخبگان قرار می‌دهیم تا محصول مورد نیاز ما تولید شود. برخی از نخبگان علاقمند به استخدام در نیرو هستند و در این زمینه براساس دستورالعمل‌های ستاد کل نیروهای مسلح، روند استخدامی متفاوتی داریم تا این نخبگان به سرعت جذب نیروی زمینی شوند. تا کنون نیز بیش از ۱۰۰ نفر از نخبگان در مسیر جذب در نیروی زمینی ارتش قرار گرفته‌اند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار