نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

امیر حیدری: دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش امروز رونمایی می‌شوند

امیر حیدری: دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش امروز رونمایی می‌شوند فرمانده نیروی زمینی ارتش از رونمایی دستاوردهای جدید این نیرو خبرداد و گفت: دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش صبح امروز (۲۱ فروردین‌) با دستور فرمانده کل ارتش رونمایی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،  امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح امروز (سه‌شنبه ۲۲ فروردین‌ماه) درباره دستاوردهای جدید نیروی زمینی ارتش که قرار است به مناسبت روز ارتش رونمایی شود، گفت: این دستاوردها که تجلی‌گاه اراده رهبر انقلاب مبنی بر خودکفا بودن هستند به سه بخش تقسیم می‌شوند، امروز و تا ساعاتی دیگر با دستور فرمانده کل ارتش رونمایی می‌شوند.

 

وی افزود: بخش اول، تسلیحات جدید و به‌روز شده منطبق بر لبه فناوری روز دنیا هستند که توسط وزارت دفاع و دانشمندان داخلی تولید شده و قرار است به نیروی زمینی ارتش الحاق شود.

 

امیر حیدری گفت: بخش دیگر، رونمایی از تسلیحات مخصوصی است که در نیروی زمینی ارتش به کار گرفته خواهند شد. قاطبه این تسلیحات ابداعی بوده و حاصل اندیشه و تراوش فکری دانشمندان نیروی زمینی و مبتنی بر خواست این نیرو طراحی و تولید شده است.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش در تشریح ویژگی‌های تسلیحات جدیدی که توسط دانشمندان این نیرو طراحی شده و قرار است به بدنه نزاجا الحاق شود، تصریح کرد: این تسلیحات باید چهار ویژگی‌ داشته باشند که عبارتند از؛ دورزن، نقطه‌زن، هوشمند و دقیق‌زن.

 

امیر حیدری با اشاره به بخش سوم تسلیحاتی که قرار است به نیروی زمینی ارتش الحاق شود، عنوان کرد: بخش سوم تسلیحاتی هستند که در نیروی زمینی ارتش وجود داشته و ما آن‌ها را به فناوری روز دنیا ارتقاء داده‌ایم. هدف از این کار، دارابودن یک نیروی زمینی اثرگذار در جنگ‌های آینده است‌.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش، با بیان اینکه با رونمایی از دستاوردهای جدید این نیرو، از یک نیروی جدید و بروز شده رونمایی می‌شود، تصریح کرد: تسلیحات جدید نیروی زمینی ارتش ضمن دارابودن چهار ویژگی‌ مذکور، منطبق با علم و فناوری روز دنیا هستند و به توان رزم نیروی زمینی افزوده خواهد شد چون تسلیحات ویژه‌ای هستند./ فارس

ارسال نظر