ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به فرودگاه حلب

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به فرودگاه حلب جنگنده‌های رژیم صهیونیستی فرودگاه بین‌المللی حلب را هدف حملات خود قرار دادند که در پی آسیب رسیدن به باند فرود، این فرودگاه از سرویس خارج شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر. برخی منابع خبری غیررسمی بامداد سه‌شنبه از وقوع انفجارهای مهیب در شهر حلب واقع در شمال سوریه خبر دادند.

 

دلیل انفجارها هنوز کاملا مشخص نشده اما گفته می‌شود بر اثر حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی رخ داده است.

 

همزمان و در حالی که هنوز رسانه‌های رسمی سوری خبری درباره حمله رژیم صهیونیستی به حلب منتشر نکرده‌اند، برخی منابع غیررسمی از وقوع حمله دیگر جنگنده‌های این رژیم به لاذقیه خبر دادند.

 

یک منبع امنیتی-اطلاعاتی صهیونیستی نیز در صفحه توئیتر خود نوشت که حملات هوایی صهیونیستی علیه فرودگاه بین‌المللی حلب در جریان است و پدافند هوایی ارتش سوریه نیز فعال شده است.

 

این منبع به نقل از یک افسر پلیس سوری گزارش داد که صدای شلیک موشک‌ها از جنگنده‌های رژیم کودک‌کُش صهیونیستی، از سمت دریای مدیترانه شنیده شده است.

 

دقایقی بعد خبرنگار شبکه «المیادین» در سوریه ضمن تایید حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی حلب، گزارش داد که پدافند هوایی ارتش سوریه در حال مقابله با موشک‌های متخاصم است.

 

این رسانه همچنین خبر داد که باند فرودگاه حلب از سرویس خارج شده و پایگاه هوایی نظامی «النیرب» نیز هدف حملات جنگنده‌های صهیونیستی قرار گرفته‌ است.

 

شبکه «الجزیره» نیز به نقل از منابع معارض سوری گزارش داد که در این حمله، پایگاه‌های نظامی وابسته به دولت سوریه در حلب و اطراف آن هدف قرار گرفتند.

 

دقایقی بعد خبرگزاری «سانا» به نقل از یک منبع نظامی نوشت: «در ساعت۰۲:۰۷ بامداد، دشمن اسرائیلی از سمت مدیترانه در غرب لاذقیه، فرودگاه بین‌المللی حلب را هدف حمله هوایی قرار داد که به این فرودگاه خسارات مادی وارد و آن را از سرویس خارج کرد».

 

حدود دو هفته قبل بود که همزمان با حمله جنگنده‌های صهیونیستی به یک سایت راداری در شمال استان السویداء، یک ساختمان مسکونی در جنوب دمشق نیز هدف قرار گرفت که در پی آن چند نفر شهید و مجروح شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار