المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به فرودگاه حلب

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به فرودگاه حلب جنگنده‌های رژیم صهیونیستی فرودگاه بین‌المللی حلب را هدف حملات خود قرار دادند که در پی آسیب رسیدن به باند فرود، این فرودگاه از سرویس خارج شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر. برخی منابع خبری غیررسمی بامداد سه‌شنبه از وقوع انفجارهای مهیب در شهر حلب واقع در شمال سوریه خبر دادند.

 

دلیل انفجارها هنوز کاملا مشخص نشده اما گفته می‌شود بر اثر حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی رخ داده است.

 

همزمان و در حالی که هنوز رسانه‌های رسمی سوری خبری درباره حمله رژیم صهیونیستی به حلب منتشر نکرده‌اند، برخی منابع غیررسمی از وقوع حمله دیگر جنگنده‌های این رژیم به لاذقیه خبر دادند.

 

یک منبع امنیتی-اطلاعاتی صهیونیستی نیز در صفحه توئیتر خود نوشت که حملات هوایی صهیونیستی علیه فرودگاه بین‌المللی حلب در جریان است و پدافند هوایی ارتش سوریه نیز فعال شده است.

 

این منبع به نقل از یک افسر پلیس سوری گزارش داد که صدای شلیک موشک‌ها از جنگنده‌های رژیم کودک‌کُش صهیونیستی، از سمت دریای مدیترانه شنیده شده است.

 

دقایقی بعد خبرنگار شبکه «المیادین» در سوریه ضمن تایید حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی حلب، گزارش داد که پدافند هوایی ارتش سوریه در حال مقابله با موشک‌های متخاصم است.

 

این رسانه همچنین خبر داد که باند فرودگاه حلب از سرویس خارج شده و پایگاه هوایی نظامی «النیرب» نیز هدف حملات جنگنده‌های صهیونیستی قرار گرفته‌ است.

 

شبکه «الجزیره» نیز به نقل از منابع معارض سوری گزارش داد که در این حمله، پایگاه‌های نظامی وابسته به دولت سوریه در حلب و اطراف آن هدف قرار گرفتند.

 

دقایقی بعد خبرگزاری «سانا» به نقل از یک منبع نظامی نوشت: «در ساعت۰۲:۰۷ بامداد، دشمن اسرائیلی از سمت مدیترانه در غرب لاذقیه، فرودگاه بین‌المللی حلب را هدف حمله هوایی قرار داد که به این فرودگاه خسارات مادی وارد و آن را از سرویس خارج کرد».

 

حدود دو هفته قبل بود که همزمان با حمله جنگنده‌های صهیونیستی به یک سایت راداری در شمال استان السویداء، یک ساختمان مسکونی در جنوب دمشق نیز هدف قرار گرفت که در پی آن چند نفر شهید و مجروح شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار