انتقاد امیر قطر از دیر رسیدن کمک‌ها به سوریه-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

انتقاد امیر قطر از دیر رسیدن کمک‌ها به سوریه

امیر قطر از کندی کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان سوری انتقاد کرد و در عین حال خواستار کمک‌رسانی به ترکیه برای عبور از فاجعه زلزله این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر، امروز (یکشنبه)، در پنجمین کنفرانس سازمان ملل متحد برای کشورهای کمتر‌توسعه‌یافته به مسائل مختلفی از جمله کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان سوری پرداخت.

 

بنا بر گزارش شبکه «الجزیره»، امیر قطر گفت: «من از همه می‌خواهم که از تلاش‌های ترکیه برای عبور از فاجعه زلزله حمایت کنند و از تاخیر کمک‌رسانی به قربانیان زلزله سوریه تعجب می‌کنم. سوءاستفاده از کمک‌ها با هدف انگیزه‌های سیاسی درست نیست».

 

تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگری عنوان کرد: «کنفرانس کشورهای کمتر‌توسعه‌یافته در سایه چالش‌های خطرناکی برگزار می‌شود. در مواجهه با چالش‌های امنیت غذایی، تغییرات آب‌وهوایی و بحران انرژی مسئولیت جهانی مشترک داریم. مسئولیت اخلاقی کمک به کشورهای کمترتوسعه‌یافته برعهده کشورهای ثروتمند و پیشرفته‌ است».

 

وی همچنین اظهار داشت: «بحران امنیت غذایی را نمی‌توان فقط با کمک‌های بشردوستانه اضطراری و راه‌حل‌های موقت حل و فصل کرد. با وجود جنگ‌ها هم نمی‌توان بحران امنیت غذایی را حل کرد. امیدواریم کشورهای صنعتی توسعه‌یافته مسئولیت اتخاذ تصمیمات مؤثر در خصوص بحران آب و هوا را بر عهده بگیرند».

 

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۸ درجه در مقیاس ریشتر به مرکزیت جنوب شرق ترکیه، هفدهم بهمن سال جاری، بخش‌های زیادی از منطقه غرب آسیا و شرق مدیترانه را به لرزه درآورد. در پی این زلزله مرگبار، هزاران نفر از مردم سوریه و ترکیه جان خود را از دست دادند و بی‌خانمان شدند./ فارس

ارسال نظر