عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

انتقاد امیر قطر از دیر رسیدن کمک‌ها به سوریه

امیر قطر از کندی کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان سوری انتقاد کرد و در عین حال خواستار کمک‌رسانی به ترکیه برای عبور از فاجعه زلزله این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر، امروز (یکشنبه)، در پنجمین کنفرانس سازمان ملل متحد برای کشورهای کمتر‌توسعه‌یافته به مسائل مختلفی از جمله کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان سوری پرداخت.

 

بنا بر گزارش شبکه «الجزیره»، امیر قطر گفت: «من از همه می‌خواهم که از تلاش‌های ترکیه برای عبور از فاجعه زلزله حمایت کنند و از تاخیر کمک‌رسانی به قربانیان زلزله سوریه تعجب می‌کنم. سوءاستفاده از کمک‌ها با هدف انگیزه‌های سیاسی درست نیست».

 

تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگری عنوان کرد: «کنفرانس کشورهای کمتر‌توسعه‌یافته در سایه چالش‌های خطرناکی برگزار می‌شود. در مواجهه با چالش‌های امنیت غذایی، تغییرات آب‌وهوایی و بحران انرژی مسئولیت جهانی مشترک داریم. مسئولیت اخلاقی کمک به کشورهای کمترتوسعه‌یافته برعهده کشورهای ثروتمند و پیشرفته‌ است».

 

وی همچنین اظهار داشت: «بحران امنیت غذایی را نمی‌توان فقط با کمک‌های بشردوستانه اضطراری و راه‌حل‌های موقت حل و فصل کرد. با وجود جنگ‌ها هم نمی‌توان بحران امنیت غذایی را حل کرد. امیدواریم کشورهای صنعتی توسعه‌یافته مسئولیت اتخاذ تصمیمات مؤثر در خصوص بحران آب و هوا را بر عهده بگیرند».

 

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۸ درجه در مقیاس ریشتر به مرکزیت جنوب شرق ترکیه، هفدهم بهمن سال جاری، بخش‌های زیادی از منطقه غرب آسیا و شرق مدیترانه را به لرزه درآورد. در پی این زلزله مرگبار، هزاران نفر از مردم سوریه و ترکیه جان خود را از دست دادند و بی‌خانمان شدند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار