آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون استخدامی جذب معلم

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امروز آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون استخدامی جذب معلم است، گفت: در دروس عمومی این آزمون منابعی همچون خدمات متقابل ایران و اسلام، همرزمان حسینی و طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن کریم معرفی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ستاری فرد امروز درباره آزمون استخدامی آموزش و پرورش گفت: سال آینده 84 هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته خواهند شد و سونامی بازنشستگی در آموزش و پرورش آغاز شده است که منجر به کمبود معلم شده است همچنین اکنون 38 هزار نفر از معلمان حاضر در کلاس درس افراد بازنشسته هستند.

 

وی افزود: از آغاز ثبت‌نام در تاریخ 10 اسفند تا به امروز 263 هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند و این آزمون فقط برای جذب معلم در دوره ابتدایی است.

 

خدمات متقابل ایران و اسلام و همرزمان حسینی در دروس عمومی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در منابع پیشنهادی برای آزمون استخدامی، راهنمای معلم دوره ابتدایی برای دروس تخصصی یا در دروس عمومی به منابعی همچون خدمات متقابل ایران و اسلام، همرزمان حسینی و طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن کریم معرفی شده است و منابع را به صورت‌ شفاف اعلام کردیم تا داوطلب سردرگم نشود همچنین منابعی را معرفی کردیم که برای حرفه معلمی به کمک فرد می‌آید.

 

ستاری فرد ادامه داد: شرایط ورود را تسهیل کردیم اما شرایط موفقیت دشوار شده است و افراد پس از قبولی در آزمون استخدامی و طی دوره آموزشی در دانشگاه فرهنگیان باید در آزمون پایانی یا اصلح نیز پذیرفته شوند که در صورت عدم قبولی پذیرش او منتفی است.

 

وی مطرح کرد: 70 درصد داوطلبان در آزمون‌های گذشته از دانشگاه‌های غیر تراز بودند و اکنون رشته‌ها را توسعه دادیم و در سه دسته علوم اسلامی، علوم انسانی و علوم پایه تقسیم دادیم و افراد با مدرک کارشناسی، ارشد و دکترا، طلاب حوزه‌های علمیه و معلمان غیر رسمی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند.

 

ستاری فرد با اشاره به اینکه امروز آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش است البته با سازمان سنجش صحبت کردیم که اگر مقدور است، فرصت ثبت نام تمدید شود، گفت: آزمون در تاریخ 8 اردیبهشت 1402 برگزار می‌شود و اواخر اردیبهشت نتایج اولیه اعلام خواهد شد همچنین آزمون کتبی 400 امتیاز و ارزیابی تکمیلی 600 امتیاز دارد.

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مصاحبه از اوایل خرداد تا نیمه تیر ماه انجام می‌شود و بعد از اعلام نتایج نهایی دوره آموزشی مهارت آموزی دانشگاه فرهنگیان آغاز خواهد شد.

 

ستاری فرد گفت: افراد پذیرفته شده در صورت قبولی به مدت دو تا 5 سال به صورت پیمانی استخدام می‌شوند و با اجرای رتبه‌بندی امیدواریم حقوق افراد افزایش یابد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده