هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود

رئیس جمهور چین:پکن با چالش‌های جدی بی‌سابقه‌ای از جانب غرب روبروست

رئیس جمهور چین:پکن با چالش‌های جدی بی‌سابقه‌ای از جانب غرب روبروست رئیس جمهور چین در نشست سالانه حزب حاکم این کشور سیاست‌های آمریکا را شدیدا به باد انتقاد گرفت و گفت پکن با چالش‌های جدی بی‌سابقه‌ای از جانب غرب روبروست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین طی سخنرانی در نشست سالانه حزب حاکم کمونیست شدیدا به آمریکا حمله کرد و گفت واشنگتن در حال رهبری «مهار، محاصره و سرکوب» چین است.

شی که قرار است به زودی سومین دوره ریاست جمهوری خود را آغاز کند، گفت پکن با چالش‌های جدی بی‌سابقه از جانب غرب روبروست.

وی گفت طی پنج سال گذشته سری جدیدی از موانع و مشکلات علیه چین توسط غرب به کار گرفته شده تا رشد اقتصادی این کشور کاهش یابد.

رئیس جمهور چین گفت این کشور باید جرات مبارزه را داشته باشد چرا که با تغییرات اساسی و پیچیده‌ای در چشم انداز داخلی و بین المللی روبروست.

شی افزود: ما به عنوان یک ملت بزرگ 1.4 میلیارد نفری باید بر خودمان تکیه کنیم...نمی‌توانیم به بازارهای بین المللی برای نجات خود وابسته باشیم.

«چین گانگ» وزیر خارجه چین نیز امروز سه شنبه به آمریکا هشدار داد که باید سیاست سرکوب و فشار بر پکن را تغییر داده و یا خطر جنگ و تقابل را بپذیرد.

وی با تاکید بر اینکه پکن خواستار گفتگوهای صلح برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است، تصریح کرد واشنگتن باید از سیاست اشتباه خود در قبال چین دست بردارد. در غیر این صورت خطر وقوع جنگ و درگیری وجود دارد.

کین در یک کنفرانس خبری در حاشیه نشست سالانه پارلمان گفت: آمریکا به جای رقابت منصفانه و قانونی با چین، به اعمال فشار و سرکوب چین روی آورده است. واشنگتن، پکن را به عنوان رقیب اصلی خود و یک چالش ژئوپولیتیکی بسیار مهم می بیند. این بدان معناست که نخستین دکمه روی لباس را اشتباه ببندیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار