قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

آخرین جزئیات از رسیدگی به مسمومیت دانش‌آموزان

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور ضمن تشریح اقدامات دستگاه‌ها درباره علل مسمومیت دانش‌آموزان در هفته‌های اخیر، گفت: افرادی در ۵ استان دستگیر شدند که از کادر مدرسه نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 07
کد خبر: ۱۷۵۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر سید مجید میراحمدی با اشاره به حضورش در نشست امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: امروز به دعوت کمیسیون امنیت ملی مجلس پیرامون مسائلی که در هفته‌های اخیر در تعدادی از مدارس کشور رخ داده بود و منجر به بدحالی، استرس  و نگرانی دانش آموزان، اولیا و کادر مدارس شد، در جلسه کمیسیون حاضر شدیم و مسئولان وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، بهداشت، اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این جلسه حضور پیدا کردند و هر کدام گزارش اقدامات خود را تشریح کردند.

هیچ مسمومیتی ناشی از ماده سمی نبوده است

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور افزود: وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد که براساس آخرین یافته‌های خود که با استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی کشور و پیشرفته ترین آزمایشگاه های کشور انجام دادیم، تا این لحظه به هیچ ماده سمی و مسمومیت ناشی از ماده سمی نرسیدیم.

 استرس علت 95 درصد ناراحتی‌ها

وی تاکید کرد: اما دلیل حدود کمتر از 5 درصد دانش آموزانی که ابراز ناراحتی کردند، متاثر از ماده شیمیایی تحریک آمیزی بوده که عوارضی چون سوزش گلو یا ریزش اشک و سرگیجه و حالت تهوع را از خود نشان داده است. دلیل بیش از 95 درصد کسانی که ابراز ناراحتی کردند، ناشی از استرس، اضطراب و نگرانی بوده است.

میراحمدی در ادامه اظهار کرد: مسئولان وزارت آموزش و پروش نیز در گزارشی اعلام کردند که تمام مدارس امروز برقرار بوده است البته برخی از دانش آموزان به دلیل نگرانی، استرس و اضطراب دانش آموز یا اولیاء آنها در مدرسه حاضر نشدند اما آموزش در همه مدارس کشور برقرار بوده است و هیچ مشکل خاصی هم نداشتند. دستگاه های اطلاعاتی و فراجا نیز گزارشی از اقدامات خود ارایه کردند.

افرادی در 5 استان دستگیر شدند

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با یادآوری جلسات مستمر وزیر کشور با وزرای مربوطه و دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی و قضایی، گفت: تمام دستگاه‌ها با جدیت پیگیر مساله هستند. در 5 استان نیز افرادی دستگیر شدند و تحقیقات از آنها ادامه دارد. امیدواریم نتایج تحقیقات روشن شود و این نتایج به سمع و نظر مردم هم برسید.

افراد دستگیر شده از کادر مدرسه نیستند

بر اساس اعلام خانه ملت، وی در توضیح افرادی که در 5 استان دستگیر شدند، تصریح کرد: افراد دستگیر شده از کادر مدرسه نیستند و افرادی خارج از مدرسه هستند که موضوع در حال پیگیری است.

میراحمدی در پاسخ به سوالی پیرامون گشت‌های ویژه پلیس اطراف مدارس، گفت: فراجا بر مبنای مصوبه‌ای جلسه وزیر کشور، قرار شد مامورینی را برای مراقبت از محیط پیرامونی مدرسه به کار گیرد تا امنیت لازم و مطمئنی برقرار شود. ضمن اینکه بسیج هم اعلام آمادگی کرده تا به هر میزان که مدیران نیاز داشته باشند، از بین دانش آموزان و معلمین بسیجی و ظرفیت های بسیج دانش‌آموزی و بسیج فرهنگیان برای کنترل ورود و خروج به مدرسه و کمک به مدیران مدرسه کمک کنند.

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور افزود: تمام دستگاه با ظرفیت و انگیزه بالا مشغول انجام وظیفه خود هستند. امروز هم به شکل محسوسی اتفاقات در مدارس کاهش پیدا کرده است و میزان مراجعه دانش آموزان برای ابراز ناراحتی و بدحالی به شکل چشم گیری کاهش پیدا کرده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر