سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای تهرانی‌ها

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای تهرانی‌ها بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، با توجه به تداوم فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز، برای امشب کاهش محسوس دما و از فردا در سطح استان روند افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 10
کد خبر: ۱۷۶۱۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، با بررسی نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی الگوهای پیش یابی عددی و پیرو هشدار نارنجی شماره ۲۶ با تداوم فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز (در شب بارش پراکنده) در استان، آسمان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش باران و وزش باد، در برخی از نقاط به ویژه مناطق شمالی استان احتمال رگبار و رعد و برق، در نقاط مستعد احتمال بارش تگرگ، در ارتفاعات بارش برف و کولاک و در بعضی ساعات پدیده مه پیش بینی می‌شود.

وضعیت کاهش دما و ادامه بارش‌ها؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای تهرانی‌ها

برای امشب و روز شنبه همراه با کاهش ابر، در اکثر نواحی استان، وزش باد، گاهی وزش باد شدید (به ویژه روز شنبه و نواحی جنوبی و جنوب غربی) را شاهد خواهیم بود.

از یکشنبه بعد ازظهر با گذر سامانه بارشی ضعیف از شمال استان، افزایش ابر و به دنبال آن برای دوشنبه شب در ارتفاعات و روز سه شنبه در نیمه شمالی استان بارش باران (در ارتفاعات به صورت بارش برف) دور از انتظار نخواهد بود.

همچنین برای امشب کاهش محسوس دما و از فردا در سطح استان روند افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.

از سوی دیگر با توجه به رطوبت موجود در منطقه و عدم وزش باد قابل ملاحظه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در نواحی شهری پرتردد در نیمه جنوبی استان در بعضی ساعات (به ویژه شب هنگام)، در صورت عدم مهار منابع و کانون‌های تولید و انتشار آلاینده، افزایش و انباشت آلاینده‌های جوی به ویژه ذرات PM۲.۵ دور از انتظار نیست.

آسمان تهران فردا (۲۰ اسفند) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد، با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۸درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۱ اسفند) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد ملایم، از بعد ازظهر افزایش ابر و در شب غبار رقیق با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز، ایستگاه آبعلی با کمینه دمای ۳ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه هواشناسی بوده است./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار