مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟

آخرین آمار کرونا در ایران/شناسایی ۵۶۹ بیمار جدید و ۱۵ فوتی

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۹۵۶ رسید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۴۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۷۳ هزار و ۳۲۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۹۵۶ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۴۰ هزار و ۲۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۴۳۹ هزار و ۳۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۴ شهرستان وضعیت قرمز، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۸۶ شهر در وضعیت زرد و ۲۳۵ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

در عین حال تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۰۶ هزار و ۷۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۶۲ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۶۰۷ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۶۰ هزار و ۷۴۱ دُز رسید./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار