بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

غرب فعلا به اوکراین جنگنده نمی‌دهد

«دیمترو کولبا» وزیر خارجه اوکراین در مصاحبه با یک رسانه آلمانی اعلام کرد کی‌یف احتمال نمی‌دهد که غرب به این زودی‌ جت‌های جنگنده در اختیار اوکراین قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر. در حالی که درخواست‌های اوکراین از آمریکا و متحدانش برای تشدید حمایت‌های تسلیحاتی ادامه دارد، وزیر خارجه اوکراین از دریافت جنگنده‌های غربی به این کشور در آینده نزدیک ابراز ناامیدی کرد.

 

دیمترو کولبا در مصاحبه با «بیلد آم سونتاگ» که روز یکشنبه (دیروز) منتشر شد، از آلمان خواست به حمایت‌های تسلیحاتی خود از اوکراین سرعت داده و آموزش خلبانان اوکراینی را آغاز کند. وزیر خارجه اوکراین به این روزنامه آلمانی اعلام کرد که مشکل شماره یک اوکراین در جنگ با روسیه، «کمبود مهمات» است.

 

به گفته کولبا، شرکت‌های تسلیحاتی آلمانی در جریان نشست ماه گذشته «کنفرانس امنیتی مونیخ» به او گفتند که آماده ارسال مهمات برای اوکراین هستند اما منتظر امضای قراردادی مربوطه توسط دولت آلمان هستند.

 

وزیر خارجه اوکراین با لحنی گلایه آمیز در قبال دولت آلمان گفت: «بنابراین، مشکل از دولت (آلمان) است».

 

دیمترو کولبا در این مصاحبه درباره درخواست اوکراین از غرب برای ارسال جت‌های جنگنده هم صحبت کرد. او اعلام کرد احتمال نمی‌دهد متحدان غربی به این زودی جت‌های جنگنده‌ مورد درخواست را در اختیار اوکراین بگذارند.

 

وزیر خارجه اوکراین ادامه داد، با این حال باید آموزش خلبانان اوکراینی انجام شود و آنها پس از اتخاذ این تصمیم (غرب برای ارسال جنگنده به اوکراین) آماده باشند.

 

وی افزود، اگر آلمان خلبانان اوکراینی را آموزش دهد، این «پیام روشنی از مشارکت سیاسی این کشور» خواهد بود.

 

درخواست این مقام ارشد کی‌یف از برلین برای آموزش خلبانان اوکراینی در شرایطی انجام شده که اولین بار دولت انگلیس اعلام کرده بود که به خلبانان اوکراینی آموزش پرواز با جنگنده‌های غربی آموزش می‌دهد.

 

طی ماه‌های اخیر بارها مقام‌های اوکراین از کشورهای غربی خواسته‌اند که به این کشور برای مقابله با رویه، جنگنده بدهند و تاکنون آمریکا و متحدانش از اجابت این درخواست سر باز زده‌اند و برخی مقام‌های ارشد اروپایی گفته‌اند که این تصمیم باید توسط ناتو گرفته شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار