اسامی ۷ شهید حمله آمریکا به استان خوزستان جزییات جدید حمله آمریکا به عروسی سیریک خبر مهم برای کارکنان دولت/ تاریخ دقیق ساعت کاری ادارات در شهریور ۱۴۰۵+ جزییات تماس پزشکیان با زاکانی درباره مدیریت شهری و حکمرانی داده‌محور تکمیل زیرساخت‌های حکمرانی داده‌محور، پیش‌نیاز تحول در مدیریت کشور است سرلشکر وحیدی: سپاه و سایر نیروهای مسلح پاسدار حرمت خون شهدای کوهستک هستند روحانی: همه ملت باید پشت سر نیروهای مسلح و مذاکره‌کنندگان باشند عارف: از این پس پاسخ ما «نامتوازن»، «چندلایه» و «سلب‌کننده امنیت متجاوز» خواهد بود سخنگوی شورای نگهبان: زمان جدیدی برای برگزاری انتخابات شوراها اعلام نشده است ارتش: سامانه‌ها و آشیانه جنگنده‌های آمریکایی را با موشک و پهپاد زدیم افشین: تغییر 180 درجه‌ای توان حملات ایران نتیجه دانش جوانان بود سپاه: آمریکا درباره حمله به عروسی‌ها در جهان به افکار عمومی پاسخ دهد پایگاه‌های آمریکا در کویت زیر ضرب موشکی و پهپادی قرار گرفت پاسخ معاون رئیس‌جمهور به ادعای استعفای پزشکیان افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک

نماینده مجلس: تمام عوامل پشت پرده مسمومیت دانش آموزان دستگیر شدند

نماینده مجلس: تمام عوامل پشت پرده مسمومیت دانش آموزان دستگیر شدند عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس جزئیات جلسه غیرعلنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه غیر علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: صبح امروز چهار دستور در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی که یک جلسه داخلی بود مطرح شد.


وی افزود: اولین دستور این بود که شورای نگهبان تعداد زیادی از ایرادات خود را درباره لایحه بودجه به مجلس ارسال کرده است و قرار شد این ایرادات فردا به صورت صبح و بعد از ظهر در کمیسیون تلفیق بررسی شود و سپس در روز سه شنبه در صحن علنی مجلس بررسی و به شورای نگهبان ارسال شود.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: موضوع بعدی که در جلسه غیر علنی مطرح شد توافق ایران و عربستان بود که این توافق با درخواست عربستان از چین در نهایت منجر به توافق دیپلماتیک شد که تمام جنبه‌های‌ای توافق در این جلسه بحث و بررسی شد.

میرتاج الدینی تصریح کرد: موضوع سومین که در دستور کار جلسه غیرعلنی مجلس بود سفر آقای گروسی به تهران و بازدید از مراکز هسته‌ای کشور بود که به گفته مقامات وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی با سفر آقای گروسی به تهران تمام بهانه‌ها برای محکوم کردن ایران در شورای حکام گرفته شد که این نشان دهنده آن است که ایران همواره پای میز مذاکره حضور پیدا خواهد کرد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: چهارمین موضوع که در جلسه مطرح شد مسئله بدحالی دانش آموزان بود که با گزارش‌های ارائه شده تمام عوامل پشت پرده این اتفاقات دستگیر شدند و کسانی که به صورت عمد در این ماجرا دست داشتند به اشد مجازات با آن‌ها برخورد خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار