وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

افزایش ۷۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری تهران

سخنگوی شورای شهر تهران از افزایش بودجه فرهنگی شهرداری در سال آینده خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در نشست خبری در جمع خبرنگاران در خصوص نامه شهردار تهران به رئیس جمهور برای تفویض اختیار برای ساماندهی کودکان کار گفت : شهرداری تهران قرارگاه اجتماعی تشکیل داد .همچنین در خصوص تفویض اختیار با شهردار تهران صحبتی داشتیم.

 

وی افزود: ما قرار گاه اجتماعی را در شهرداری ایجاد کردیم چرا که یکی از حلقه های مفقوده در مدیریت شهری عدم مدیریت یکپارچه شهری بود که در حال حاضر شهرداری با ایجاد این قرارگاه به دنبال این است که همه نهادها در کنار هم باشند تا بتوانند این مشکلات را برطرف کنند.

 

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه قرارگاه اجتماعی اتفاق خوبی بوده است،گفت: اما فراز وفرودهایی را پشت سر گذاشته و شهرداری نقش میانداری را داشته است. این قرارگاه می تواند الگوی خوبی برای کارهای دیگر باشد.

 

وی در پاسخ به این پرسش آیا بودجه ساماندهی این کار به شهرداری واگذار می شود گفت: باید کار به صورت یک تکه باشد و مباحث بودجه هم مطرح است.

 

نادعلی در خصوص ساماندهی دره فرحزاد گفت: بازدیدی از این بخش داشتیم و ساماندهی خوبی لحاظ شده و طراحی برای اکوپارک نیز صورت گرفته است.

 

سخنگوی شورای شهر تهران در خصوص افزایش بودجه فرهنگی شهرداری در سال آینده گفت :بودجه افزایش 76درصدی را داشته است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار