عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

تعطیل‌شدن دومین بانک آمریکا در عرض دو روز

همزمان با اقدام مسئولان ایالت نیویورک در تعطیلی دومین بانک بزرگ آمریکا در عرض دو روز، رئیس جمهور این کشور نیز وعده بازخواست مسئولان آشفتگی این روزهای سیستم مالی آمریکا را دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 13
کد خبر: ۱۷۶۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی بامداد دوشنبه از تعطیل‌شدن دومین بانک بزرگ در این کشور تنها دو روز بعد از ورشکستگی بانک «سیلیکان وَلی» در کالیفرنیا خبر دادند.

 

مسئولان ایالت نیویورک گفتند که برای حفاظت از نظام مالی و همچنین سپرده‌های مردم، بانک «سیگنِچر» تعطیل می‌شود و بار مالی آن نیز بر دوش مالیات‌دهندگان نخواهد بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ورشکستگی و تعطیلی بانک سیگنچر نیویورک، سومین فاجعه بانکی بزرگ در تاریخ آمریکا است.

 

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا نیز بامداد دوشنبه در واکنش به ورشکستگی و تعطیلی پی‌درپی دو بانک بزرگ در این کشور، گفت: «مردم و شرکت‌های آمریکایی باید مطمئن باشند که سپرده‌های آنهازمانی که نیازشان دارند، در دسترس هستند».

 

طبق این گزارش، بایدن در ادامه وعده داد: «من متعهد می‌شوم که مسئولین این آشفتگی را مورد بازخواست قرار دهم و به تلاش‌ها برای تقویت مقررات و نظارت بر بانک‌های بزرگ ادامه دهم».

 

وی همچنین افزود: «ما برای رسیدگی به مشکلاتی که بانک‌های سیلیکان ولی و سیگنچر با آن مواجه بودند، اقدام کردیم و راهکاری سریع یافتیم که از آمریکایی‌ها محافظت کند».

 

به نوشته رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا و فدرال رزرو (سیستم بانک مرکزی این کشور) نیز اقدامات بی‌سابقه‌ای را برای جلوگیری از تأثیر پیامدهای ورشکستگی بانک سیلیکان ولی اعلام کردند.

 

روز جمعه بود که اداره حفاظت مالی ایالت کالیفرنیا اعلام کرد بانک سیلیکان ولی که شانزدهمین بانک بزرگ آمریکا و بزرگترین بانک در منطقه فناور و تکنولوژیک به همین نام است، ورشکسته و تعطیل شده است. این بزرگ‌ترین ورشکستگی بانکی در ۱۴ سال گذشته و از زمان بحران بزرگ مالی در سال ۲۰۰۸ در آمریکا به شمار می‌رود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار