واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان!

زمان محاکمه متهمان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد مشخص شد

دومین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان حادثه واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی که منجر به مرگ ۱۰ تن از دانشجویان و همراهانشان شد، روز سه‌شنبه هشتم مرداد در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 28
کد خبر: ۱۷۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  دومین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان حادثه واژگونی اتوبوس در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی که منجر به مرگ ۱۰ تن از دانشجویان و همراهانشان شد، روز سه‌شنبه هشتم مرداد در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کارکنان دولت برگزار می‌شود.

 

چهارم دی سال 97 بود که ساعت 12 ظهر یک دستگاه اتوبوس شهاب متعلق به شرکت حمل‌ونقل مهران‌گشت که برای ایاب و ذهاب دانشجویان با دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات قرارداد بسته بود از ایستگاه دانشکده فنی و مهندسی یعنی بالاترین نقطه این واحد دانشگاهی سفر خود را به‌مقصد ایستگاه آخر که درب ورودی دانشگاه است، آغاز می‌کند؛ اتوبوس حامل یک راننده و 34 نفر سرنشین بود و راننده به‌دلیل عدم وجود مسافر در ایستگاه تربیت بدنی در این ایستگاه توقف نداشته اما در ایستگاه بعد یعنی ایستگاه کتابخانه که دو نفر از دانشجویان قصد پیاده‌شدن را داشته‌اند راننده قادر به متوقف کردن اتوبوس نمی‌شود و اعلام می‌کند که ترمز اتوبوس عمل نمی‌کند و از دانشجویان می‌خواهد به‌سمت انتهای اتوبوس بروند.

 

سرعت اتوبوس در سراشیبی مسیر بیشتر شده و راننده با مشاهده فضای سبز کنار سراشیبی سعی می‌کند اتوبوس را به این سمت حرکت دهد تا شاید با ورود ماشین به فضای سبز، از سرعت آن کاسته شود اما پیچ با زاویه بسیار بالا، کنترل وسیله نقلیه را از دست راننده خارج کرده و اتوبوس با شدت هرچه تمام‌تر با سازه بتنی که در کناره جاده قرار داشته برخورد می‌کند و مسیر طی‌شده از لحظه عمل نکردن ترمز تا برخورد با سازه بتونی، به‌همراه جِرم اتوبوس و وزن سرنشینان، سبب بالا رفتن سرعت اتوبوس به بالای 100 کیلومتر در ساعت شده و نهایتاً اتوبوس به دره مجاور مسیر سقوط کرده و بر اثر آن 10 نفر کشته و 25 نفر زخمی می‌شوند.

 

با وقوع این حادثه دلخراش، مراجع قضایی به پرونده ورود کردند و در همان روز، دو تن از مسئولان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی به دادسرا احضار و بازداشت شدند.

 

رییس دانشگاه آزاد نیز کنار برخوردهای قضایی با متخلفان، از برکناری و اخراج برخی مسئولان این دانشگاه خبر داد.
نهایتاً کیفرخواست متهمان این پرونده از سوی دادستانی صادر و نخستین جلسه دادگاه در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت به‌ریاست قاضی عالیشاه برگزار شد که نماینده دادستان، کیفرخواست را قرائت کرد و شکات نیز شکایت خود را مطرح کردند.
دومین جلسه رسیدگی به پرونده متهمان این حادثه روز سه‌شنبه هشتم مرداد در شعبه 1057 دادگاه کارکنان دولت برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار