زیارت اربعین متن و ترجمه / اعمال روز اربعین چیست؟ دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن 

جزئیات پرونده ۱۷ متهم جاسوسی/ صدور رای برخی از متهمان از سوی دادگاه انقلاب

سخنگوی قوه قضائیه در رابطه با جزئیات پرونده ۱۷ متهم جاسوسی برای آمریکا از رسیدگی به این پرونده در دو بخش دادگاه انقلاب و سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 25
کد خبر: ۱۷۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ، غلامحسین اسماعیلی در رابطه با جزئیات پرونده مربوط با دستگیری جاسوسان مرتبط با آمریکا در کشور ما اظهار کرد: این پرونده دو بخش دارد که بخشی از آن پرونده به لحاظ اینکه متهمان افراد عادی بودند، در دادسرای امنیت و دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه رای اولیه در مورد این بخش از متهمان صادر شده است، گفت: برای این متهمان حبس‌های طولانی صادر شده است که هنوز قطعی نیست و در فرآیند تجدیدنظرخواهی قرار دارد.

 

اسماعیلی با اشاره به رسیدگی به بخش دیگر پرونده در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، تصریح کرد: از آنجاییکه حوزه ماموریت بخش دیگری از متهمان یگان‌های نظامی و نیروهای مسلح بود و خودشان نیز از وابستگان به نیرو‌های مسلح بودند، پرونده اتهامی آن‌ها در سازمان قضایی نیروهای مسلح مورد رسیدگی قرار گرفت.

 

رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: این بخش از پرونده که ناظر به وابستگان به نیروهای مسلح است، در دادسرای نظامی منتهی به صدور کیفرخواست شده؛ اما هنوز دادگاه نظامی رای صادر نکرده است که به محض صدور رای متهمان و قطعی شدن آن، جزئیات آن اعلام می‌شود.

 

اسماعیلی با اشاره به اینکه هنوز هیچکدام از احکام مربوط به این پرونده اجرایی نشده است، خاطرنشان کرد: بخش دادگاه انقلاب هنوز قطعی نشده و بخش مربوط به سازمان قضایی نیروهای مسلح در نوبت رسیدگی در دادگاه است.
وی تصریح کرد: برخی از متهمان نیز تحت تعقیب قرار دارند و دستگیر نشده‌اند و در این پرونده مجموعا ۱۷ نفر مورد شناسایی قرار گرفته‌اند.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار