سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سخنرانی رهبری در روز ‌اول فروردین ماه در حرم امام رضا (ع)

سخنرانی رهبری در روز ‌اول فروردین ماه در حرم امام رضا (ع) رهبر معظم انقلاب از ساعت ۱۵ روز سه شنبه یکم فروردین‌ماه ۱۴۰۲ در حرم مطهر رضوی سخنرانی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۵ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 16
کد خبر: ۱۷۶۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید‌احمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، حجت‌الاسلام احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی و یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در پیامی مشترک، از مردم برای حضور در سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری دعوت کردند.

 

در این پیام آمده است:دگرگونی آفرینش و رویش دوباره طبیعت که امسال با عطر روح افزای بهار قرآن نیز تقارن یافته، ما را به تأمل در رستاخیز طبیعت و تحول احوال خویش به سوی «احسن الحال» فرا می‌خواند و از این روی پروردگار قادر یگانه را بر نعمت درک دوباره این آیات بزرگ الهی سپاس‌گزاریم.

 

اینک در شرایطی سال نو را آغاز می‌کنیم که فضل الهی و بصیرت و هوشمندی ملت غیور ایران بار دیگر باعث سرشکستگی سردمداران استکبار و ناامیدی معاندان یاوه‌گوی این کشور شده تا مگر دریابند که در مقابل عظمت مردمی آگاه و نستوه، توطئه‌ها و مکر‌های آنان اندک ارزش و اثری نداشته و نخواهد داشت.

 

در ادامه پیام آمده است؛همچنان که تاریخ افتخارآمیز ملت ایران و پیشرفت‌ها و دستاورد‌های عرصه‌های مختلف طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی گویای این حقیقت است که هیچ سدی جلودار راه تعالی این ملت نیست؛ به فضل الهی بازهم این مردم می‌توانند بر شیطنت‌ها و تحریم‌های اقتصادی ظالمانه سلطه‌گران و زورگویان عالم فائق آیند و آینده‌ای امیدبخش و الهام‌آفرین را برای ایران مقتدر رقم بزنند.

 

اما صد شکر حضرت باری تعالی را که پس از گذشت سه سال انتظار و خروج از شرایط بحرانی فراگیری بیماری منحوس کرونا بار دیگر در آغازین روز بهار 1402 دیار خراسان و شهر شهیدپرور و انقلابی مشهد به برکت بارگاه ملکوتی حضرت ثامن‌الحجج، علی ابن موسی‌الرضا، علیه آلاف‌التحیه والثناء، میزبان قدوم مبارک قائد عظیم‌الشان امت اسلام و ولی امر مسلمین جهان است تا بار دیگر کانون توجهات برای تعیین نقشه راه انقلاب و امت اسلام، قوت دل‌های دوستان و یاس امید‌های واهی دشمنان باشد.

 

ضمن شکرگزاری به درگاه ایزد منان به پاس این نعمت عظما و خیر مقدم به رهبر معظم انقلاب اسلامی، از عموم مردم مومن و انقلابی مشهد مقدس، زائران گرامی بارگاه مقدس امام رضا(ع)، علما و روحانیت معظم، خانواده معزز شهدا و ایثارگران، دانشگاهیان و اصناف دعوت می‌نماییم روز سه‌شنبه اول فروردین ماه 1402 ساعت 15 برای دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حرم مطهر رضوی حضور یافته و ضمن بهره مندی از فضای ملکوتی این آستان قدسی از بیانات ارزشمند معظم‌له فیض برده و با آرمان‌های امام راحل(ره) و رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار