ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد سخنگوی سپاه: با تدبیر رهبری، عملیات نیرو‌های مسلح در کمترین زمان آغاز شد شهادت سرباز قزوینی در حمله اسرائیل دستگیری رابط شبکه‌های حامی اسرائیل در تهران قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای توسط پزشکیان ابلاغ شد جزئیات عملیات سپاه در خاش / شناسایی علیه ۵ جاسوس اسرائیل مراسم تشییع و تدفین شهید محسن باقری برگزار شد جوکار: بیش از ۵۰ هزار تبعه غیرمجاز ساماندهی شدند احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اثر خنثی‌سازی و پاکسازی اماکن در تبریز سخنگوی دولت: هیچ تاریخی برای مذاکره تعیین نشده است/ ذخائر استراتژیک هنوز دست نخورده است کولبری به حفره امنیتی تبدیل شده است / دولت اقدام فوری کند محدودیت جدید برای افغان‌های حاضر در ایران نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس اطلاعیه روابط عمومی سپاه در خصوص علت صدای انفجار در آران و بیدگل

امیر ایرانی: تامین امنیت دریایی، پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳ است

امیر ایرانی: تامین امنیت دریایی، پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳ است فرمانده نیروی دریایی ارتش، تامین امنیت دریایی را پایه اصلی رزمایش مرکب دریایی ۲۰۲۳ دانست و گفت: افزایش هماهنگی، نجات کشتی‌های تجاری تحت تهاجم و مقابله با تحرکات تروریستی مهم‌ترین محور‌های روز نخست رزمایش بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر, ، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان این که امنیت همه دریانوردان جهان برای ما اهمیت دارد،‌ مقابله با تروریسم دریایی را جزو اهداف رزمایش مرکب دریایی 2023 اعلام کرد و افزود: امروز برخی نیرو‌های غیر موجه با حضور در منطقه چالش‌هایی را ایجاد کرده‌اند که باید مدیریت و هدایت می‌شد. لذا؛ همه ابزار چه در حوزه شناوری و چه در حوزه پروازی به کار گرفته شد و به میدان آمد و همه تمرینات پیش بینی شده با موفقیت انجام شد.

 

امیر دریادار ایرانی قدم اول برای ریشه‌کن کردن نیرو‌های غیر موجه در منطقه را کنار یکدیگر قرار گرفتن کشور‌های حاشیه اقیانوس هند در قالب آیونز دانست و گفت: همکاری و همکاری کشورها می‌توانند امنیت منطقه و ایمنی دریانوردان را تأمین کنند. چراکه هم دانش و قدرت و هم تجهیزات این کار را دارند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: گام دوم، ایجاد ائتلاف توسط کشور‌هایی است که احترام متقابل را متوجه می‌شود و به منافع یکدیگر احترام می‌گذارند. این کشور‌ها می‌توانند با ایجاد یک ائتلاف منطقه‌ای بر پایه احترام به جامعه بشری به ویژه جامعه دریانوردان در خصوص تامین امنیت منطقه کمک کنند.

 

امیر دریادار ایرانی خاطر نشان کرد: رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2023 چهارمین رزمایش مرکب دریایی از رزمایش‌های ایران، روسیه و چین است و در این دوره دو کشور قزاقستان و پاکستان نیز به عنوان کشور‌های ناظر حضور دارند و ان‌شاءالله در سال بعد یگان‌های شناوری این کشورها نیز در این رزمایش مرکب شرکت خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر