دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

قرارداد ساخت خط ۹ متروی تهران در ۱۴۰٢ امضا شد

قرارداد ساخت خط ۹ متروی تهران در ۱۴۰٢ امضا شد زاکانی گفت: در مجموع ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم که در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز با حضور رئیس جمهور و شهردار تهران ۵ ایستگاه جدید مترو در خطوط ۶ و ۷ به طول ۱۱ کیلومتر افتتاح شد؛ زاکانی در ابتدا این مراسم با تشکر از همراهی‌های دولت سیزدهم گفت: رییس جمهوری همیشه مدافع مدیریت شهری بوده اند و در ماه‌های اخیر کمک‌های دولت ایشان به شهرداری‌ها بی نظیر بوده است.

 

شهردار تهران در ادامه پیرامون افتتاح‌های امروز افزود: در سه بخش ۵ ایستگاه به طول ۱۱ کیلومتر را افتتاح شده است؛ بخش نخست مربوط می‌شود به ایستگاه شهید دادمان در خط ۷ مترو، بخش دوم بزرگترین افتتاح ماست و در آن چهار ایستگاه کارگر، لاله، ولیعصر (عج) و هفت تیر در خط ۶ مترو تهران به طول ۹ و نیم کیلومتر افتتاح خواهد شد که با این افتتاح‌ها خط ۶ مترو به دو خط یک و سه متصل خواهد شد.

 

زاکانی گفت: پیش از این بخش جنوبی خط ۶ با ایستگاه هایی، چون دولت آباد و امام حسین (ع) روزانه ۲۵ هزار مسافر و بخش شمالی آن روزانه ۵ هزار مسافر را جابجا می‌کرد. در مجموع این رقم شامل دو درصد از کل مسافران مترو می‌شد؛ بنابراین خط ۶ برای ما مطلوبیت نداشت.

 

شهردار تهران پیرامون بخش سوم افتتاحیه‌های امروز نیز گفت: در این بخش با راه اندازی ورودی سوم ایستگاه مدافعان سلامت شرایط دسترسی مردم به بیمارستان مهدی (عج) به عنوان بزرگترین کلان بیمارستان ایران تسهیل می‌شود.

 

زاکانی در ادامه تاکید کرد: در مجموع امروز ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم و در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد. در برنامه‌ای ۷ ساله بنا داریم پرونده مترو تهران را ببندیم و شرایط را برای جابجایی ۱۰ میلیون مسافر در روز فراهم کنیم.

 

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون کمک‌های دولت سیزدهم به توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت نیز گفت: از سال ۹۵ دولت موظف بود ۶۳۰ واگن با فاینانس ۱۵ درصد را در اختیار شهرداری قرار دهد، اما در دولت‌های قبلی این مساله به سرانجام نرسید و پس از ۶ سال دولت سیزدهم این وعده بر زمین مانده را محقق کرد.

 

زاکانی افزود: علاوه بر این با تصمیم دولت ۷۷ میلیون یورو نیز برای تولید واگن‌های ملی اختصاص داده است.

 

زاکانی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در بهار سال آینده عملیات احداث خط ۱۰ مترو اجرایی خواهد شد. همچنین قرارداد‌های لازم برای ساخت خط ۹ مترو نیز منعقد می‌شود. بنا داریم قطر فضای کار تی. بی. ام خطوط جدید مترو تهران را به عدد ۱۵.۸ متر افزایش دهیم تا با این کار در این خطوط علاوه بر مترو؛ خطوط اتوبوس و حمل و نقل زیر زمینی پاک نیز داشته باشیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار