وجود ۶۰ ساختمان پرخطر در تهران / نجات ۳۱ هزار نفر توسط آتش‌نشانان پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان

قرارداد ساخت خط ۹ متروی تهران در ۱۴۰٢ امضا شد

زاکانی گفت: در مجموع ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم که در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز با حضور رئیس جمهور و شهردار تهران ۵ ایستگاه جدید مترو در خطوط ۶ و ۷ به طول ۱۱ کیلومتر افتتاح شد؛ زاکانی در ابتدا این مراسم با تشکر از همراهی‌های دولت سیزدهم گفت: رییس جمهوری همیشه مدافع مدیریت شهری بوده اند و در ماه‌های اخیر کمک‌های دولت ایشان به شهرداری‌ها بی نظیر بوده است.

 

شهردار تهران در ادامه پیرامون افتتاح‌های امروز افزود: در سه بخش ۵ ایستگاه به طول ۱۱ کیلومتر را افتتاح شده است؛ بخش نخست مربوط می‌شود به ایستگاه شهید دادمان در خط ۷ مترو، بخش دوم بزرگترین افتتاح ماست و در آن چهار ایستگاه کارگر، لاله، ولیعصر (عج) و هفت تیر در خط ۶ مترو تهران به طول ۹ و نیم کیلومتر افتتاح خواهد شد که با این افتتاح‌ها خط ۶ مترو به دو خط یک و سه متصل خواهد شد.

 

زاکانی گفت: پیش از این بخش جنوبی خط ۶ با ایستگاه هایی، چون دولت آباد و امام حسین (ع) روزانه ۲۵ هزار مسافر و بخش شمالی آن روزانه ۵ هزار مسافر را جابجا می‌کرد. در مجموع این رقم شامل دو درصد از کل مسافران مترو می‌شد؛ بنابراین خط ۶ برای ما مطلوبیت نداشت.

 

شهردار تهران پیرامون بخش سوم افتتاحیه‌های امروز نیز گفت: در این بخش با راه اندازی ورودی سوم ایستگاه مدافعان سلامت شرایط دسترسی مردم به بیمارستان مهدی (عج) به عنوان بزرگترین کلان بیمارستان ایران تسهیل می‌شود.

 

زاکانی در ادامه تاکید کرد: در مجموع امروز ۲۵۷ کیلومتر مترو با ۱۴۸ ایستگاه در شهر تهران داریم و در آینده نزدیک باید این رقم به ۴۹۱ کیلومتر و ۳۳۰ ایستگاه برسد. در برنامه‌ای ۷ ساله بنا داریم پرونده مترو تهران را ببندیم و شرایط را برای جابجایی ۱۰ میلیون مسافر در روز فراهم کنیم.

 

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون کمک‌های دولت سیزدهم به توسعه حمل و نقل عمومی پایتخت نیز گفت: از سال ۹۵ دولت موظف بود ۶۳۰ واگن با فاینانس ۱۵ درصد را در اختیار شهرداری قرار دهد، اما در دولت‌های قبلی این مساله به سرانجام نرسید و پس از ۶ سال دولت سیزدهم این وعده بر زمین مانده را محقق کرد.

 

زاکانی افزود: علاوه بر این با تصمیم دولت ۷۷ میلیون یورو نیز برای تولید واگن‌های ملی اختصاص داده است.

 

زاکانی در بخش پایانی سخنان خود گفت: در بهار سال آینده عملیات احداث خط ۱۰ مترو اجرایی خواهد شد. همچنین قرارداد‌های لازم برای ساخت خط ۹ مترو نیز منعقد می‌شود. بنا داریم قطر فضای کار تی. بی. ام خطوط جدید مترو تهران را به عدد ۱۵.۸ متر افزایش دهیم تا با این کار در این خطوط علاوه بر مترو؛ خطوط اتوبوس و حمل و نقل زیر زمینی پاک نیز داشته باشیم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده