ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟

صدور احکام تروریست‌های حمله به شاهچراغ

با اتمام رسیدگی به پرونده عاملین حادثه تروریستی حمله به حرم مطهر شاهچراغ (ع) و در مهلت قانونی، احکام مجازات متهمین این پرونده در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز صادر شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر رئیس کل دادگستری استان فارس شنبه ۲۷ اسفند ضمن تائید صدور احکام عاملان حادثه تروریستی شاهچراغ، از محکومیت دو تن از متهمان اصلی این پرونده به اعدام در ملاء عام خبر داد و به خبرنگاران گفت: اتهام این دو متهم معاونت در افساد فی الارض، بغی و اقدام علیه امنیت کشور بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی با تأکید بر اینکه دو متهم اصلی پرونده در مسلح سازی، تدارکات، پشتیبانی و هدایت عامل اصلی حمله تروریستی به شکل مستقیم دخالت داشتند گفت: یکی از این عوامل محمد رامز رشیدی نام دارد که در اعترافات خود به تحویل اسلحه ، همراهی با عامل اصلی ترور جهت شناسایی کامل محیطی حرم شاهچراغ (ع) پیش از حمله و همچنین در شب حادثه ، اسکان وی و ارتباط مکرر و اخذ دستور از سرکرده داعش اعتراف کرده است.

 

رئیس کل دادگستری فارس به نقش محکوم به اعدام دیگر این پرونده اشاره کرد و بیان داشت: این متهم نیز که سید نعیم هاشم قتالی نام دارد در دادگاه به تحویل گرفتن عامل اصلی ترور بعد از ورود به ایران و همچنین اسکان وی و سایر اعضای داعش در تهران و جابجایی آنان در خانه های امن و سایر تدارکات و حتی تهیه بلیط سفر به شیراز برای عامل اصلی ترور اعتراف کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه اقدامات متهمین در شیراز و تهران و همچنین ارتباطات برون مرزی آنان مستقیماً زمینه ساز حمله ناجوانمرادانه تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) و شهادت ۱۳ نفر از خادمان و زائران و مجروحیت ۳۰ تن دیگر شده است گفت: شکات پرونده در اولین جلسه دادگاه خواستار اشد مجازات متهمین بودند.

 

رئیس شورای قضایی استان فارس در ادامه به محکومیت ۳ تن دیگر از متهمین به مجازات های سنگین حبس اشاره کرد و در تشریح آن، گفت: متهم دیگر این پرونده محمد رحمانی که از سر پل های گروه های داعش در تهران بود به ۲۵ سال حبس ، مصطفی جان امانی متهم دیگر پرونده به دلیل عضویت و حمایت از گروه تروریستی داعش به ۱۵ سال و یک روز و حمید اله کابلی دیگر عضو دستگیر شده گروه داعش نیز به ۵ سال حبس محکوم شدند.

 

موسوی همچنین به تعیین صلاحیت دادگاه انقلاب شیراز در رسیدگی به اتهامات چند تن دیگر از عوامل داعش مرتبط با این پرونده نیز اشاره و اضافه کرد: پرونده این متهمین در شعبه ویژه بازپرسی دادسرای انقلاب اسلامی شیراز در حال تکمیل تحقیقات است که پس از صدور قرار نهایی و کیفرخواست جهت صدور رأی به دادگاه ارسال خواهد شد.

 

رئیس کل دادگستری استان فارس خاطرنشان کرد که آراء صادره در خصوص ۵ متهم این پرونده مطابق آئین دادرسی کیفری قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است.

 

به گزارش ایسنا، عامل اصلی حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) که با نام های مستعار متعددی از جمله ابوعایشه، حامد بدخشان و سبحان معروف بود در شامگاه ۴ آبانماه در جریان درگیری با نیروهای انتظامی کشته شد./ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار