لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

پیش‌بینی بارش باران در تمام مناطق کشور طی فردا

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه امروز، دوشنبه (هفتم فروردین ماه) گستره فعالیت سامانه بارشی به‌ جز شرق استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی در سایر مناطق کشور است، گفت: سه‌شنبه (هشتم فروردین ماه) نیز در کل کشور ابرناکی و بارش انتظار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 27
کد خبر: ۱۷۷۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان با بیان اینکه امروز، دوشنبه (هفتم فروردین ماه) گستره فعالیت سامانه بارشی به‌جز شرق استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی در سایر مناطق کشور است اظهار کرد: در شمال خوزستان، لرستان، ایلام، کرمانشاه و غرب کردستان بارش شدت خواهد داشت.

وی افزود: امروز در جنوب شرق و شرق کشور وزش باد نسبتا شدید رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با بیان اینکه سه‌شنبه (هشتم فروردین ماه) نیز در کل کشور ابرناکی و بارش انتظار می‌رود، گفت: به‌تدریج بعداز ظهر در نیمه غربی کشور مقدار بارندگی کاهش یافته و دما در این مناطق افزایش خواهد یافت. چهارشنبه (نهم فروردین ماه) در نوار شرقی کشور افزایش ابر، رگبار پراکنده باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: پس از آن به‌تدریج جوی آرام و پایدار همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم و این سامانه از کشور خارج می‌شود. همچنین در دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل دریای خزر و اردبیل افزایش موقتی دما همراه با وزش باد انتظار می‌رود.

وی با اشاره به اینکه پنج‌شنبه (دهم فروردین ماه) با عبور موج دیگری از شمال غرب کشور در مناطقی از استان‌های کردستان، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی افزایش ابر، رگبار پراکنده و وزش باد شدید همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد، عنوان کرد: در ضمن با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر بارش در اردبیل، گیلان و مازندران نیز آغاز می‌شود. جمعه (یازدهم فروردین ماه) نیز گستره بارش کل نوار غربی کشور در دامنه‌های جنوبی البرز است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: در ضمن با تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و در ارتفاعات البرز بارش و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. امروز شمال و مرکز خلیج فارس و سه‌شنبه و چهارشنبه نیمه شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز مواج و متلاطم است. طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه نیز دریای خزر مواج خواهد بود.

ضیائیان همچنین به پیش‌بینی وضعیت جوی پایتخت طی دو روز آتی پرداخت و گفت: امروز دمای هوای تهران در بیشترین و کمترین حالت خود بین 18 تا 13 درجه سانتی‌گراد و فردا بین 20 تا 10 درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می شود. امروز آسمان تهران نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با رگبار، رعدوبرق و وزش باد است و فردا نیمه ابری در بعضی ساعت‌ها رگبار باران، با احتمال رعد و برق و گاهی وزش باد خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار