دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار سطح قرمز برای تشدید بارش ها از فردا

کارشناس هواشناسی گفت: هشدار سطح قرمز برای تشدید بارش ها و کاهش محسوس دما در نواحی مختلف کشور صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 30
کد خبر: ۱۷۷۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر کبری رفیعی گفت: هشدار سطح قرمز برای بارش باران، وزش باد شدید، کولاک برف،کاهش محسوس دما و بارش تگرگ در نواحی مختلف کشور در بازه زمانی جمعه تا اوایل هفته آینده صادر شده است.

به گفته کارشناس هواشناسی، بارش باران، وزش باد شدید و کولاک برف در مناطق اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، ارتفاعات در استان‌های قزوین، البرز، گیلان، مازندران، تهران، چهارمحال و بختیاری، لرستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، شمال شرق خوزستان، سمنان، گلستان و خراسان رضوی پیش بینی می شود.

رفیعی افزود: اجتناب از سفر‌های غیر ضروری، همراه داشتن تجهیزات لازم و سوخت کافی هنگام سفر با خودرو، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت بویژه چادر‌های مسافرتی، در نواحی سردسیر آمادگی برای برف روبی توسط دستگاه‌های مربوطه در این ایام توصیه می شود.

او درباره سامانه دوم که کاهش ۱۰ تا ۲۰ درجه‌ای دما هوا است گفت: این کاهش محسوس دما از صبح جمعه شروع و تا روز یکشنبه ادامه دارد و شمال غرب و غرب و استان‌های همدان، مرکزی و ارتفاعات استان‌های قزوین، البرز، تهران و سمنان درگیر خواهند شد.

کارشناس هواشناسی گفت: از آثار اين مخاطره خسارت به محصولات کشاورزی، یخ زدگی و لغزندگی سطح معابر و جاده ها و افزایش مصرف حامل‌های انرژی است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر