پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

هواشناسی امروز/جوی آرام و پایدار برای بیشتر نقاط کشور

سازمان هواشناسی از جوی آرام و پایدار برای بیشتر نقاط مختلف کشور برای امروز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 30
کد خبر: ۱۷۷۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر امروز در برخی مناطق شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر بارش پراکنده رخ می‌دهد. جمعه با فعالیت سامانه بارشی در شمال غرب و برخی مناطق جنوب غرب استان‌های ساحلی خزر استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش باران و برفه رعدوبرق وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد رخداد تگرگ پیش بینی می‌شود.
شنبه در برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق استان‌های ساحلی دریای خزر دامنه و ارتفاعات البرز و برخی مناطق واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی بارش رخ می‌دهد.

شنبه در برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق و ارتفاعات البرز و یکشنبه در برخی مناطق شمال شرق و شمال غرب کشور بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

طی روز‌های جمعه و شنبه بارش در مناطق سردسیر و ارتفاعات و برخی مناطق واقع در شمال غرب کشور بصورت برف خواهد بود. جمعه و شنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل دما بین ۱۰ تا ۱۵ درجه و در شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز و مناطق مرکزی کشور دما بین ۵ تا ۹ درجه و شنبه و یکشنبه در شمال شرق و شرق کشور دما بین ۵ تا ۹ درجه کاهش می‌یابد.

همچنین از یکشنبه در نیمه غربی و از دوشنبه در نیمه شرقی کشور دما افزایش می‌یابد.

امروز در شمال غرب و غرب جمعه در شمال غرب و مناطق مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و از روز شنبه در نیمه شرقی مناطق مرکزی و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و یکشنبه در شرق، جنوب شرق و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

از بعد از ظهر پنجشنبه تا شنبه دریای خزر از اواخر وقت جمعه تا دوشنبه خلیج فارس و از بعد از ظهر شنبه تا دوشنبه تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار