قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

برنامه هفتم توسعه به زودی تقدیم مجلس می‌شود

برنامه هفتم توسعه به زودی تقدیم مجلس می‌شود معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه به زودی تقدیم مجلس می‌شود، گفت: ۱۲ مسئله اصلی کشور و راهکارهای برون رفت از آن‌ها در برنامه هفتم توسعه مطرح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور، در پاسخ به سوالی درباره برنامه هفتم توسعه و زمان نهایی‌شدن آن گفت: این برنامه در حال بررسی در دولت است و در این راستا، هم در روزهای پایانی سال گذشته هم روزهای ابتدایی سال جدید جلسات منظم برگزار شده است.

 

وی افزود: در این جلسات که با حضور کارگروه‌های دولت برگزار می‌شود، بخش‌های مختلف نظرات و دیدگاه‌های خود را مطرح کرده و این نظرات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

حسینی با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه در مراحل پایانی رسیدگی و بررسی در دولت قرار دارد، گفت: امیدواریم تا برنامه هفتم توسعه به زودی در دولت نهایی شده و هرچه زودتر تقدیم مجلس شود.

 

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر تفاوت‌های برنامه هفتم توسعه با برنامه‌های قبلی تصریح کرد: سعی شده در تدوین برنامه هفتم توسعه سیاست های کلی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری دقیقاً رعایت شود به ویژه به منویات ایشان از جمله اینکه فرمودند برنامه باید مسئله محور شود ‌نیز توجه شده است.

 

وی ادامه داد: بر همین مبنا، ۱۲ مسئله اصلی کشور و راهکارهای برون رفت از آن‌ها در برنامه هفتم توسعه مطرح شده است. همچنین، مسائل اولویت دار کشور نیز مورد بررسی قرار گرفته است که توجه به این موارد در ۵ سال آینده می‌تواند در پیشرفت کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

حسینی، از استفاده از سند تحول دولت در تدوین برنامه هفتم توسعه نیز خبرداد و عنوان کرد: دولت در آغاز کار سند تحول خود را ارائه کرد و از این سند در تدوین برنامه هفتم توسعه استفاده شده است.

 

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در پایان خاطرنشان کرد: دولت برای تدوین برنامه هفتم توسعه از دیدگاه‌های صاحب‌نظران نیز استفاده کرده که در مجموع برنامه مناسبی ارائه شده است و امیدواریم مراحل آن نیز در مجلس به خوبی طی شده و مورد اجرا قرار بگیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار