یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

درخواست آمریکا برای حذف روسیه از شورای امنیت

درخواست آمریکا برای حذف روسیه از شورای امنیت نماینده آمریکا در سازمان ملل خواستار حذف روسیه از عضویت در شورای امنیت این سازمان شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، «لیندا توماس گرینفیلد» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت که روسیه نباید عضو دائم شورای امنیت این سازمان باشد.

 

به گزارش شبکه یورو نیوز، وی در سایه تنش گسترده در روابط واشنگتن با مسکو بویژه بر سر اوکراین گفت: «روسیه عضو دائم شورای امنیت است و این درحالی است که در اوکراین مرتکب جنایت می‌شود و نباید این وضع ادامه پیدا کند.»

 

گرینفیلد افزود: «با این حال منشور سازمان ملل اجازه تغییر وضعیت آن به عنوان یک عضو دائمی را نمی‌دهد.»

 

شورای امنیت دارای ۱۰ عضو چرخشی و ۵ عضو دائمی از جمله روسیه، انگلیس، فرانسه، آمریکا و چین است که دارای امتیاز وتو هستند. مسکو قرار است از روز شنبه به مدت یک ماه به جای موزامبیک، این نهاد اجرایی را بر عهده بگیرد.

 

گرینفیلد در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه مدعی شد که شک دارد روسیه بتواند به عنوان ریاست این شورا درست عمل کند. وی همچنین گفت: «روسیه به دنبال راه‌هایی برای پیشبرد اهداف خود علیه اوکراین، آمریکا و همه متحدان غربی این کشور‌ها است.»

 

گرینفیلد با تکرار ادعای واشنگتن درمورد ارتکاب جنایات جنگی و نقض حقوق بشر از سوی روسیه در اوکراین افزود: «آمریکا در هر فرصتی، نگرانی‌های خود را در مورد اقدامات روسیه مطرح خواهد کرد.»

 

مسکو بار‌ها اتهام هدف قرار دادن غیرنظامیان و ارتکاب جنایت جنگی در اوکراین را رد کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار