توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

آمریکا یک شهروند کره‌شمالی را تحریم کرد

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا یک مقام تجاری کره‌شمالی را به اتهام دور زدن تحریم‌های سازمان ملل علیه پیونگ یانگ تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه یک مقام تجاری کره‌شمالی را که در ویتنام مستقر بود به دلیل تلاش برای دور زدن تحریم‌های سازمان ملل علیه پیونگ‌یانگ در زمینه صنایع تسلیحاتی تحریم کرد.

 

اخبار بین الملل- «سیگال مندلکر» معاون اطلاعات مالی و تروریسم وزارت خزانه‌داری آمریکا گفت: «"کیم سو ایل" تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل را نقض و از برنامه تسلیحاتی کره‌شمالی حمایت کرده است.»

 

بر اساس اعلام مندلکر، کیم سو ایل، به عنوان عاملی برای وزارت صنایع مهمات‌سازی کره شمالی فعالیت می‌کرده است.

 

وی اوایل سال 2019 اقدام به صادرات زغال سنگ،‌کنستانتره سنگ تیتانیوم و دیگر محصولات داخلی کره شمالی کرده است. وی کالای مختلفی را به کره وارد و از این کشور صادر می‌کرد و در تامین کشتی‌های مورد نیاز برای صادرات و واردات کالا به کره‌شمالی فعالیت می‌کرد.

 

این تبعه کره‌شمالی همچنین مسئول صادرات کالاهای ویتنامی به چین، کره شمالی و دیگر کشورها بوده است و از این طریق ارز خارجی مورد نیاز دولت کره‌شمالی را تامین می‌کرده است.

 


در پی این تحریم‌ها، تمامی اموال و دارایی کیم سو ایل، در آمریکا و اموالی که تحت اختیار شهروندان آمریکایی باشد، بلوکه شده و باید به دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا گزارش داده شود.

 

آمریکا و کره‌شمالی از سال گذشته وارد مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای شده‌اند. «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در نخستین دیدار خود در سنگاپور در ژوئن سال گذشته درباره خلع سلاح هسته‌ای شبه جزیره کره به توافق رسیدند اما دومین نشست آنها در ویتنام که در فوریه برگزار شد بدون هیچگونه نتیجه‌ای و در پی زیاده‌خواهی آمریکا به شکست انجامید.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار