سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ترامپ تصاویر دیدار با رهبر کره‌شمالی را برای وی فرستاد

رئیس جمهور آمریکا تصاویر دیدار خود با رهبر کره شمالی در منطقه غیرنظامی میان دو کره را برای وی ارسال کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا یادداشت‌هایی را از سفر کوتاه اخیر خود به کره‌شمالی را به «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی ارسال کرده است اما گفت‌وگوهای هسته‌ای میان دو کشور هنوز از سر گرفته نشده است.

 

یک مقام ارشد آمریکایی که خواست نامش فاش نشود گفت که هفته پیش یکی از اعضای شورای امنیت ملی آمریکا تصاویر دیدار ماه ژوئن ترامپ و کیم در منطقه غیرنظامی در مرز دو کره را به مقامات کره شمالی تحویل داده است.

 

زمانی که از این مقام آمریکایی در این باره سوال شد که آیا کره شمالی تمایلی برای از سرگرفته شدن گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای خود دارد، پاسخ داد که مقامات کره‌شمالی گفته‌اند که آنها مایل هستند بسیار زود این مذاکرات از سر گرفته شود.

 

رهبران آمریکا و کره شمالی روز نهم تیرماه برای سومین بار و این دفعه در منطقه غیرنظامی در مرز دو کره با یکدیگر دیدار کردند.

 

ترامپ با عبور از خط مرزی کره جنوبی به کره شمالی، به اولین رئیس جمهور مستقر تاریخ آمریکا تبدیل شد که وارد خاک کره شمالی می‌شود. این دیدار در شرایطی صورت می‌پذیرد، که دو دیدار قبلی ترامپ با رهبر کره شمالی به‌جهت زیاده‌خواهی‌های رئیس‌جمهور آمریکا بی‌نتیجه پایان یافته بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار