غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اذعان آمریکا به برتری چین در صنعت کشتی‌سازی

رئیس فرماندهی تحقیقات رزمی تفنگداران دریایی آمریکا گفت که فقط یکی از کارخانه‌های کشتی‌سازی چین سالانه بیش از مجموع همه کشتی‌سازی‌های ایالات متحده، شناورهای جنگی تولید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 04
کد خبر: ۱۷۸۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «مارک کلینگان» رئیس فرماندهی تحقیقات رزمی تفنگداران دریایی آمریکا بامداد سه‌شنبه به برتری چین در صنعت کشتی‌سازی اذعان کرد.

 

کلینگان طی سخنرانی در همایش اندیشکده «شورای آتلانتیک» گفت: «پتانسیل کشتی‌سازی چین بسیار جلوتر از آمریکا است، اثبات آن نیز این است که فقط یکی از کارخانه‌های کشتی‌سازی چین سالانه بیش از مجموع همه کشتی‌سازی‌های ایالات متحده، شناورهای جنگی تولید می‌کند».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «طولانی‌شدن غیرمنتظره ماهیت جنگ اوکراین در سال گذشته به افشای نقاط ضعف کلیدی در صنایع نظامی آمریکا کمک کرده است، که ظرفیت آن نیاز به گسترش قابل توجهی دارد».

 

این نظامی آمریکایی همچنین اضافه کرد که برای واشنگتن مهم است که تا آنجا که ممکن است سلاح‌های خود را در کشورهای متحد مستقر کند، زیرا در صورت وقوع درگیری در یک کشور خاص، تضمینی درباره امکان انتقال سریع آنها از سرزمین اصلی [آمریکا] وجود ندارد.

 

پیش از این نیز ارتش چین اعلام کرده بود که نیروی دریایی این کشور، یک ناو آمریکایی را که به صورت غیرقانونی وارد آب‌های دریای چین جنوبی شده بود، با هشدار از منطقه بیرون رانده است./ فارس

ارسال نظر