فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

دردسر تازه باشگاه‌داران آبی/ پرونده مدیران استقلال از دادستانی به مجلس رسید!

پیرو گسترده‌تر شدن موضوعات مربوط به مشکلات مالی باشگاه استقلال ابعاد این موضوع باعث شد پای نمایندگان مجلس هم به غائله چک‌های برگشت خورده و یا وصول شده باشگاه استقلال باز شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، پیرو گسترده تر شدن موضوعات مربوط به مشکلات مالی باشگاه استقلال ابعاد این موضوع باعث شد پای نمایندگان مجلس هم به غائله چک‌های برگشت خورده و یا وصول شده باشگاه استقلال باز شود.

حضور رئیس سازمان خصوصی سازی و دو عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال (فتح‌الله‌زاده و مظلومی) در برنامه تلویزیونی فوتبال برتر، همچنین پرداختن شبکه های مختلف صدا و سیما به موضوع اختلافات مالی موجود در باشگاه استقلال باعث شد تا نمایندگان ملت نیز به این موضوع حساس شوند.

گرچه پیش از فرارسیدن سال ۱۴۰۲ نیز خبری در همین حوزه از سازمان بازرسی کل کشور توجه اهالی ورزش، به ویژه طرفداران باشگاه استقلال را به خود جلب کرده بود. این که دادستانی کل کشور اعضای هیئت مدیره استقلال را در ارتباط با مصوبه های مربوط به ماه های پیش از آن احضار کرده و خواستار ادای توضیح درباره دلیل تصویب برخی از مصوبات شان شده بود.

در این مدت مشکلات دیگری نیز از سوی قربان زاده – رئیس سازمان خصوصی سازی – علیه مدیرعامل و برخی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال مطرح و رسانه ای شد تا نمایندگان مجلس نیز به سهم خودشان این موضوع را در فراکسیون ورزش مجلس پیگیری شوند.

اخبار رسیده از حول و حوش باشگاه استقلال حکایت از آن دارد که به احتمال زیاد مدیران فعلی همزمان با درگیری های روزمره در باشگاه برای پاسخگویی به هواداران، مسئولان سازمان بازرسی کل کشور، مواجهه با اعضای سازمان خصوصی سازی و مشکلاتی از این دست، حالا باید در تاریخی که به زودی اعلام می شود به مجلس بروند و توضیحاتی را هم برای نمایندگان مردم ادعا کنند.

ناگفته نماند؛ باشگاه استقلال به دلیل عدم پرداخت به موقع بدهی طلبکارانش، فعلاً از حضور در دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شده است. هرچند که رئیس جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرده این مجموعه ظرف دو هفته آینده فرصت دارد تا مشکلاتش را برطرف کند./ خبر ورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار