بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

مهاجم خارجی به پرسپولیس ضربه زد

مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس ضعف این تیم در امر گلزنی را یکی از عوامل اصلی اختلاف با صدر جدول دانست و گفت: اگر تمرکز پرسپولیس در خط حمله بیشتر بود جای سپاهان در رتبه نخست بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 06
کد خبر: ۱۷۸۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ پایان رأفت بازی پرسپولیس مقابل ملوان بندرانزلی را یکی از مهم‌ترین دیدارهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر فصل جاری دانست. او با اشاره به اهمیت نتیجه این دیدار برای تداوم حضور پرسپولیس در کورس قهرمانی گفت: فکر می‌کنم یکی از جذاب‌ترین جدول‌های لیگ برتر به وجود آمده است که نتیجه هر بازی می‌تواند تأثیر بسزایی در تعیین رتبه تیم‌ها داشته باشد.

 

مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درباره انتقاداتی که از عملکرد این تیم در بازی قبلی مقابل مس رفسنجان شد نیز افزود: برد یک بر صفر مقابل مس در رفسنجان نتیجه خوبی است. آنها در فصل جاری هیچ شکستی در خانه نداشتند اما پرسپولیس توانست این تیم را ببرد. ضمن اینکه رقابت‌های لیگ برتر باز هم تعطیل بود و پرسپولیس دوباره بازیکنان ملی پوش خود را در اختیار نداشت.

 

«عدم تمرکز و جابجایی مهاجم مهم‌ترین مشکل پرسپولیس بود». رأفت با بیان این جمله درباره عملکرد خط حمله این تیم انتقاد کرد و گفت: نوسان پرسپولیس از میانه‌های فصل زیاد شد. مهم‌ترین عامل این اتفاق نیز تغییرات متوالی خط حمله پرسپولیس بود. این تیم نیاز به حفظ مهاجم گلزن خود داشت اما جدایی عجیب یورگن لوکادیا بیشترین ضربه را به این تیم وارد کرد و در ادامه هم فعلا پریرا نتوانسته است کاری از پیش ببرد.

 

مهاجم پیشین پرسپولیس به سه ضلع مدعی قهرمانی لیگ برتر اشاره کرد و اظهار داشت: سپاهان اصفهان پس از چند هفته ابتدایی لیگ برتر کمترین نوسان را داشت. آنها توانستند خیلی خوب شرایط ایده آل خود را ادامه دهند و بدون حاشیه برای رسیدن به صدر جدول قدم برداشتند. همین موضوع با افت‌های پرسپولیس همزمان شد تا حالا به رتبه اول برسند. استقلال هم خیلی خوب بازی می‌کند. بیرون زمین استقلال افتضاح است اما کادر فنی و بازیکنانش خیلی خوب و متمرکز روی اهداف فنی قدم بر می‌دارند.

 

رأفت یادآور شد: ۶ بازی تا پایان فصل باقی مانده است و هر اتفاقی می‌تواند در بالای جدول رخ بدهد. هر تیمی بدون اشتباه بازی کند می‌تواند قهرمان شود. هیچ چیز برای هیچ تیمی تمام نشده است و پرسپولیس با حفظ انگیزه‌های تیمی می‌تواند برای این هدف قدم بردارد.

 

او در پایان خاطرنشان کرد: بازی با ملوان با توجه به سنگین بازی حریفان این تیم در هفته بیست و پنجم می‌تواند برای پرسپولیس تعیین کننده باشد و شرایط بالای جدول را تغییر دهد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده