تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

زلزله به باشگاه پرسپولیس هم رسید

احتمال دارد پس از علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز توسط سازمان خصوصی سازی کنار گذاشته شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 06
کد خبر: ۱۷۸۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین قربانزاده بارها و بارها از ترکیب مدیریتی باشگاه پرسپولیس و استقلال اعلام نارضایتی کرده و حالا تقابل او با نفرات حاضر در هیئت‌مدیره این دو باشگاه وارد مرحله جدید و علنی خود شده است. جایی که او به صراحت بار دیگر وعده حضور پرویز مظلومی و علی فتح‌الله‌زاده در دادگاه را داد و حالا با یک جمله، نشان داده که باشگاه پرسپولیس نیز از تیغ تیز او و همکارانش در امان نیست.

 

بر اساس آنچه در بیانیه اخیر سازمان خصوصی‌سازی آمده، «تاکنون انتخاب مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره باشگاه‌ها با وزارت ورزش» بوده اما «با توجه به اتفاقات اخیر و ضرورت تقویت هیئت‌مدیره دو باشگاه از منظر مالی، اقتصادی و حقوقی، با توجه به تفویض اعمال حقوق مالکانه دو باشگاه از سوی وزیر محترم امور اقتصادی» آن‌ها وارد عمل خواهند شد تا این تغییر را رقم بزنند.

 

این سازمان در آخرین جمله بیانیه خود این‌طور نوشته تا به‌نوعی تکلیف پرسپولیس و استقلال را روشن کند: «به‌زودی مجامع دو باشگاه تشکیل خواهد شد و تغییرات هیئت‌مدیره دو باشگاه انجام می‌شود.»

 

حالا باید دید با توجه به این بیانیه و نگاه سازمان خصوصی سازی، آیا رضا درویش مانده و به کارش در پرسپولیس ادامه می دهد یا اینکه...؟/ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار