وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

فرود اضطراری جنگنده‌های آمریکایی در ژاپن

فرود اضطراری جنگنده‌های آمریکایی در ژاپن بر اساس گزارش یک خبرگزاری ژاپنی، دو جنگنده نیروی هوایی آمریکا مجبور به فرود اضطراری در فرودگاهی در جنوب ژاپن شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، به نوشته خبرگزاری ژاپنی «کیودو»، دو جنگنده اف-16 نیروی هوایی آمریکا روز شنبه به دلیل بروز نقص در موتور دست کم یکی از این جنگنده‌ها، مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه «میاکو شیموجی‌شیما» واقع در استان اوکیناوای ژاپن شدند.

 

به نوشته خبرگزاری «کیودو»، موتور یکی از این جنگنده‌ها زمانی که 60 کیلومتر با جزیره میاکوی ژاپن فاصله داشت دچار مشکل شد.

 

ارتش آمریکا اعلام کرده در حال تعمیر یکی از این جنگنده‌ها است اما اشاره‌ای به اینکه آیا جنگنده تحت تعمیر همان جنگنده نقص پیدا کرده در موتور است نکرد. از سوی دیگر گزارشی در خصوص وقوع مصدومیت یا تاخیر در پروازهای غیرنظامی به سبب این اتفاق مخابره نشده است.

 

ماه دسامبر سال گذشته میلادی در یک مورد مشابه مقام‌های آمریکایی اعلام کردند، یک فروند بمب‌افکن «بی-2 اسپیریت» این کشور در زمان اجرای عملیات و حین پرواز دچار نقص فنی شده است. این بمب‌افکن در ادامه مجبور به فرود اضطراری در پایگاه «وایتمن» نیروی هوایی آمریکا در ایالت «میسوری» شد و در حین فرود آسیب دید.

 

ماه گذشته میلادی نیز پنتاگون دستور به زمین‌گیر شدن همه جنگنده‌های اف-35 در سراسر جهان با هدف رفع یک نقص در موتور جنگنده‌ها داد. این دستور کل تعداد حدود 900 تایی جنگنده‌های اف-35 تحویل داده شده از سوی شرکت «لاکهید مارتین» در سراسر جهان را از جمله جنگنده‌های زمین‌گیر شده در اثر یک حادثه در 15 دسامبر در پایگاه «فورت وورث» نیروی دریایی آمریکا در ایالت تگزاس شامل شد.

 

مهر ماه سال گذشته، رسانه‌های کره جنوبی گزارش دادند، جنگنده‌های رادارگریز اف-۳۵ ساخت آمریکا که نیروی هوایی کره جنوبی خریداری کرده‌، در مدت یک سال و نیم اخیر ۲۳۴ بار به دلیل نقص درعملکرد از خدمت خارج شده‌ است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار