سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

نام چند ایستگاه مترو تغییر می کند

عضو شورای اسلامی شهر تهران از تغییر نام برخی ایستگاه های مترو خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 09
کد خبر: ۱۷۸۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر. نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و سی و هشتمین جلسه شورا با اشاره به تصویب ۱۶۹ تغییر نام در شورا، اظهار کرد: از این تعداد ۱۴۶ نامگذاری به نام شهدای مرد و ۱۷ مورد نیز به نام شهدای زن بوده است.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ شرکت اجرای تابلوها را بر عهده دارند، گفت: وقتی شرکتی به نام عرف ایران داریم چه لزومی دارد که این تعداد شرکت سفارش تابلوها را دریافت کنند و پیشنهاد ما این است که ساخت تابلوها به صورت متمرکز انجام شود.

 

گفتنی است؛ در این جلسه تغییر نام ایستگاه مترو خط چهار و منطقه پنج واقع در تقاطع خیابان آیت الله کاشانی و بزرگراه علامه جعفری به نام علامه محمدتقی جعفری، ایستگاه مترو تقاطع خیابان آیت الله کاشانی و بلوار جنت آباد جنوبی به نام آیت الله کاشانی و ایستگاه میدان چهار باغ به نام ایستگاه چهارباغ تصویب شد.

 

همچنین نام کوچه ارکیده ۲ در منطقه یک به نام شهید سید احمد موسوی، کوچه فاقد نام در خیابان شهید لواسانی منطقه یک به نام شهید مهرداد معیر، کوچه شب بو در منطقه یک به نام شهید موسی فتح آبادی، کوچه مریم در منطقه یک به نام شهید محمدرضا سوری، خیابان گلستان سوم در منطقه یک به نام استاد دکتر احمد روستا، کوچه مهر سوم در منطقه یک به نام شهیدان فائزه و شهاب منصوری، کوچه اختر در منطقه ۱۱ به نام بصیرت، خیابان رودکی شمالی در منطقه ۲ به نام شهیدان منا، خیابان رودکی جنوبی در منطقه ۱۰ به نام رودکی، خیابان نسترن در منطقه ۳ به نام شهید سید فریدالدین معصومی و کوچه نسترن در منطقه ۱۹ به نام شهید اسماعیل رستمی نامگذاری شد.

 

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در مواردی به صورت مداوم در خصوص شهدا کار انجام می شود، اظهار کرد: درخواست من این است که شهرداری تهران گزارشی را در رابطه با اقدامات صورت گرفته با محوریت شهدا و مقاومت در شورا ارائه دهد./ thvs

ارسال نظر