سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

افشای اسناد پنتاگون و تهدید روابط آمریکا با شرکایش

افشای اسناد پنتاگون و تهدید روابط آمریکا با شرکایش مقام‌های آمریکایی نگران هستند که افشای اسناد محرمانه پنتاگون که نشانگر حجم جاسوسی واشنگتن از دوستان و دشمنانش است، روابط ایالات متحده با متحدانش را تضعیف کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه سی ان ان گزارش کرد که افشای اخیر اسناد طبقه‌بندی شده پنتاگون که نشان می‌دهد ایالات متحده نه تنها از دشمنان و رقبای خود جاسوسی می‌کرده بلکه متحدان خود را نیز در امان نگذاشته است، موجب شده تا نگرانی عمیقی در بین مقام‌های آمریکایی ایجاد کند.

 

در این گزارش آمده است که مقام‌های آمریکایی نگران هستند که افشای این اسناد محرمانه، روابط ایالات متحده را با همپیمانان و متحدانش تضعیف کرده و در معرض خطر قرار دهد.

 

روز پنجشنبه هفته گذشته، رسانه ها گزارش کردند که پنتاگون در حال تحقیق در خصوص نشت اطلاعات محرمانه در خصوص وضعیت ارتش اوکراین و برنامه ایالات متحده و ناتو برای تقویت این کشور در مقابل روسیه است.

 

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» گزارش کرد که این اسناد که تاریخ آن به اوایل ماه مارس بازمی‌گردد، در «کانال‌های تلگرامی حامی دولت روسیه» پخش شده است. با این‌حال «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین در پاسخ به سؤالی در ارتباط با نشت اطلاعات محرمانه پنتاگون گفت که فدراسیون روسیه تردید ندارد که آمریکا و ناتو به طور مستقیم یا غیرمستقیم در این درگیری مداخله دارند.

 

در عین حال، خبرگزاری رویترز، به نقل از مقام‌های آمریکایی که نامی از آن‌ها برده نشده است، مدعی ش که ایالات متحده آمریکا این قضیه را منتفی نمی‌داند که اسنادی که در شبکه‌های اجتماعی قرار داده شده است، دستکاری شده و تغییراتی در آن ایجاد شده است.

 

با این وجود، روز جمعه هفته گذشته، دفتر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گزارش کرد که زلنسکی در جلسه ستاد فرماندهی عالی، مسائل مربوط به جلوگیری از افشای اطلاعات مربوط به برنامه‌های نیروهای اوکراینی را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

 

این گزارش سپس با اشاره به این موارد ادامه داد که افشای اسناد بسیار محرمانه پنتاگون، چشم‌اندازی در خصوص نحوه جاسوسی ایالات متحده از متحدان و دشمنان این کشور ارائه کرده است و همین مسئله نگرانی مقام‌های آمریکایی را برانگیخته که هراس دارند افشای این اسناد، منابع بسیار محرمانه و روابط بسیار مهم بین‌المللی واشنگتن را در معرض خطر قرار دهد.

 

همانطور که گزارش‌های پیشین نشان می‌دهد، برخی از اسنادی که مقامات آمریکایی می‌گویند صحت دارد، میزان جاسوسی آمریکا از متحدان کلیدی خود از جمله کره جنوبی، رژیم صهیونیستی و اوکراین را فاش کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار