رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد

آیت الله رئیسی: بهترین زمینه قرب پروردگار خدمتگزاری خالصانه به مردم است

آیت الله رئیسی: بهترین زمینه قرب پروردگار خدمتگزاری خالصانه به مردم است رئیس جمهور بهترین زمینه قرب پروردگار راخدمتگزاری خالصانه به مردم دانست و درباره شب قدر گفت: هیچ کس حق ندارد با اعتقاد به لیله‌القدر در زندگی دچار یاس و ناامیدی باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 10
کد خبر: ۱۷۹۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در حرم مطهر امامزاده صالح(ع) تهران، با تسلیت ایام ضربت خوردن مولای متقیان امیرمومنان علی (ع)، بر توجه و استفاده همگان و به ویژه جوانان از فرصت شب‌های مبارک قدر در مسیر بندگی و اطاعت از خدای متعال تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه شب قدر شبی بسیار مهم و با عظمت بوده و باید از آن در راستای افزایش معرفت و شناخت بهره‌مند شد، افزود: خداوند متعال این شب را برای امت پیامبر قرار داد که بتوانند ره صد ساله و ره یک عمر را در یک شب طی کنند و هیچ کس حق ندارد با اعتقاد به لیله‌القدر در زندگی دچار یاس و ناامیدی باشد.

آیت‌الله رئیسی مرحله بعدی برای بهره‌مندی کامل از فیوضات شب قدر را طلب محبت خدا و اولیا الهی دانست و افزود: بعد از اینکه معرفت در دل انسان جای گرفت عشق و دل‌دادگی به خدا و پیامبر و ائمه در دل جاری خواهد شد و نتیجه تحقق این دو در بروز عمل صالح در انسان است و انسان با عمل صالح به حیات طیبه و جایگاه خلیفه الهی می‌رسد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه بندگان در معرض آزمایش و امتحان الهی قرار دارند، افزود: انسانی که در مسیر کمال قرار دارد باید امتحان شود و به قله برسد و در این مسیر باید فکر، اخلاق و عمل خود را با هم تطبیق دهد.

آیت الله رئیسی تصریح کرد: موضوعی که امروز مستکبران و جاهلیت مدرن می‌خواهد به جوامع بشری القا کند آن است که در جهل باقی مانده و مردم قدرت تعقل و تحلیل نداشته باشند؛ دوست‌شناس و دشمن‌شناس نباشند و راه را از بیراهه تشخیص ندهند و اجازه نمی‌دهند مردم آگاهی‌های اصلی را پیدا کنند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: امروز برای تعالی در زندگی فردی و اجتماعی یک راه بیشتر نداریم و آن پیشروی در اخلاق، عمل، جامعه‌سازی قرآنی و کنار گذاشتن بدی‌ها، کاستی‌ها، بی‌عدالتی‌ها، تبعیض، فساد و زشتی‌ها است.

آیت الله رئیسی همچنین نهاد خانواده را رکن اساسی جامعه و بسیار حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: امروز کشورهای غربی دچار مشکل بهم ریختن نظام خانواده شدند، از این رو بدترین و زشت‌ترین اخلاقیات را به عنوان شاخص تمدن معرفی می‌کنند./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار