تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

بیانیه ستاد کل نیرو‌های مسلح؛ آغاز شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم

ستاد کل نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده، تا جایی که به فضل الهی در آینده‌ای نه چندان دور چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 13
کد خبر: ۱۷۹۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، ستاد کل نیرو‌های مسلح به مناسبت روز قدس بیانیه‌ای صادر و تاکید کرد: شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده است.

 

این بیانیه به شرح ذیل است:

 

مَا النَّصْرُ إِلا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ حَکِیمٌ...


با گذشت 75 سال از اشغال رسمی سرزمین‌های فلسطین با توطئه استکباری انگلیس خبیث و رژیم مافیایی آمریکا توسط صهیونیست‌ها و نیز محاصره تدریجی ملت مظلوم، شجاع و سرافراز فلسطین پیش چشم جهانیان، این زخم کهنه همچنان ملت‌های مسلمان و آزادیخواهان عالم را رنج می‌دهد و همچنان در صدر مسائل مهم منطقه، جهان اسلام و بین الملل قرار دارد.

 

اقدام تاریخی، راهبردی و تصمیم حکیمانه معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) در سال 58 با نام گذاری جمعه آخر ماه مبارک رمضان به عنوان "روز جهانی قدس" نقطه عطفی درخشان در میزان توجه امت اسلامی و متعاقباً جامعه بشری نسبت به مسئله فلسطین است و در زمره افتخارات بزرگ ملت ایران برای اثرگذاری در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و نیز شعله‌ور ساختن دائمی خشم و کینه ملت‌های آزاده جهان علیه اشغال‌گران قدس قرار دارد.

 

این وضعیت تاریخی و راهبردی مرهون خون‌های پاک همه رزمندگان جبهه مقاومت به ویژه سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی است.

 

امروز ساطع‌ شدن گفتمان مکتبی و انسا‌ن‌ساز مقاومت اسلامی، ماهیت رژیم صهیونیستی را از بیرون و اعتراضات داخلی، صهیونیست‌ها را از درون به چالش کشیده است و این زنجیره از بحران‌ها در تاریخ نحس این رژیم از زمان آغاز اشغال‌گری بی سابقه است.

 

از این رو، شمارش معکوس برای فروپاشی صهیونیسم آغاز شده، تا جایی که به فضل الهی در آینده‌ای نه چندان دور چیزی به نام رژیم صهیونیستی وجود نخواهد داشت.

 

تجربه نشان داده هرگونه طرح سازش از جمله عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشور‌های اسلامی اقدامی شکست خورده است و مقاومت اسلامی تنها راه حل مسئله فلسطین را اخراج اشغالگران و برچیدن بساط صهیونیست‌ها از سرزمین‌های اشغالی، بازگشت آوارگان و مهاجران فلسطینی و برگزاری انتخابات آزاد برای تحقق اراده آنان در تعیین سرنوشت خود می‌داند.

 

به توفیق الهی و هماهنگی قابل توجه میان گروه‌های مقاومت منطقه، تحقق وعده صادق امامین انقلاب اسلامی در نابودی غده سرطانی اسراییل و آزادی ملت فلسطین و مسجد الاقصی نزدیک بوده و مستضعفان جهان شاهد جشن پیروزی مقاومت اسلامی در مسجد الاقصی خواهند بود.

 

ستادکل نیرو‌های مسلح ضمن تکریم مقام شامخ شهدای انتفاضه فلسطین و نقش آفرینی شهدا و مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی، از اقشار مختلف ملت ایران، ملل مسلمان، آزادی‌خواه، عدالت خواه و ظلم ستیز جهان برای شرکت پرشور و گسترده در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت به عمل آورده و اعلام می‌کند که در مسیر شکل‌گیری نظم نوین جهانی بدون ویروس صهیونیستی و تحقق سنت‌های الهی، پشتیبانی مقتدر برای ملت مظلوم، صبور، مجاهد و شجاع فلسطین خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر