سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

لفاظی مقام سابق صهیونیست: آمریکا نباید اجازه دسترسی به سلاح هسته‌ای را به ایران بدهد

لفاظی مقام سابق صهیونیست: آمریکا نباید اجازه دسترسی به سلاح هسته‌ای را به ایران بدهد نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی مدعی شد آمریکا برای جلوگیری از وقوع یازدهم سپتامبر هسته‌ای باید مانع از دستیابی ایران به سلاح اتمی شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در مصاحبه با فاکس نیوز که روز جمعه منتشر شد، گفت: «آمریکا اگر نمی‌خواهد یازدهم سپتامبری با با بمب‌های هسته‌ای ببیند باید محکم با نبرد ما برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلحیات اتمی همراه شود.»

 

وی بدون ارائه هیچ‌گونه سندی و با تکرار گزافه‌گویی‌ها صهیونیست‌ها مدعی شد: «ایران اینک در آستانه دستیابی به سلاح هسته‌ای است. ما باید از آن جلوگیری کنیم، زیرا اگر آن‌ها به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند عربستان سعودی نیز هسته‌ای می‌شود. ترکیه هم هسته‌ای خواهد شد. سوریه، عراق، مصر و تمام منطقه هسته‌ای می‌شود.»

 

بنت افزود که اسرائیل و «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درمورد ایران اختلافاتی دارند، اما هر دو طرف درباره جلوگیری از رسیدن ایران به غنی‌سازی اورانیوم با خلوص لازم برای ساخت سلاح متعهد هستند.

 

وی گفت: «ما باید از این مسأله جلوگیری کنیم. در این باره باید گفت‌وگو شود.»/ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار