سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ترامپ: دولت پنهان آمریکا را نابود خواهم کرد

ترامپ: دولت پنهان آمریکا را نابود خواهم کرد رئیس جمهور سابق آمریکا می‌گوید که در صورت پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری، دولت پنهان را از بین برده و جلوی اعمال محدودیت علیه دارندگان مجاز اسلحه را خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در جریان سخنرانی در کنفرانس انجمن ملی سلاح، مدعی شد که اگر در انتخابات ۲۰۲۴ پیروز شود، دولت پنهان را نابود کرده و مانع از آن خواهد شد که جو بایدن، رئیس جمهور فعلی آمریکا علیه دارندگان مجاز اسلحه در این کشور، محدودیت اعمال کند.

 

ترامپ که خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مهیا می‌کند، گفت: دولت پنهان را منحل کرده و از بین خواهم برد. در این مسیر پیشرفت زیادی کرده‌ایم که از جمله آن می‌توان به از بین رفتن دولتمردان حامی قانون کنترل سلاح اشاره کرد؛ کسانی که هر روز دارندگان و سازندگان سلاح را اذیت و آزار می‌کنند.

 

ترامپ با اشاره به صدور کیفرخواست برای وی در اوایل ماه جاری در ارتباط با پرداخت چندین فقره حق‌السکوت در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶، مقامات چپ‌گرای افراطی را به تلاش برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا متهم کرد.

 

وی تاکید کرد که در صورت پیروزی در انتخابات سال آتی، به جنگ بایدن علیه دارندگان مجاز سلاح پایان خواهد داد.

 

بایدن خواستار اعمال ممنوعیت برای حمل سلاح شده اما کنگره آمریکا هیچ تلاش معناداری در تحقق این درخواست نکرده است. با این حال، بایدن تابستان پارسال لایحه دوحزبی کنترل سلاح را امضا کرد و در نتیجه بررسی سابقه و حصول اطمینان از عدم سوءسابقه خریداران زیر ۲۱ سال تشدید، قوانین علیه قاچاق اسلحه تقویت و رویه خرید اسلحه به نیابت از فردی که قانونا مجاز به خرید سلاح نیست، ممنوع شد.

 

ترامپ در ادامه موضوع سخنرانی را به دلار آمریکا تغییر داد و گفت که ارز این کشور به زودی دیگر استاندارد و معیار جهانی نخواهد بود. او با این اظهارنظر به صف کارشناسانی پیوست که آشکارا درباره رویکرد فزاینده «دلارزدایی» اظهارنظر کرده‌اند.

 

وی گفت: ارز ما در حال سقوط است و به‌زودی دیگر معیار جهانی نخواهد بود؛ چیزی که در ۲۰۰ سال اخیر بزرگ‌ترین شکست ما خواهد بود. فروپاشی دلار آمریکا تا همین چند سال پیش، به فکر کسی هم خطور نمی‌کرد.

 

صندوق بین‌المللی پول اوایل هفته جاری اعلام کرد که دلار آمریکا از اکتبر ۲۰۲۲ ارزش خود را از دست داده اما نسبت به سال ۲۰۰۰، همچنان قدرتمندتر بوده است. دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی هم اوایل ماه جاری گفت که فناوری «بلوک‌چین» و یوآن چین، سلطه دلار آمریکا بر بازار جهان را زیر سوال برده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار