درخواست قانونگذاران آمریکایی برای تغییر سیاست بایدن در قبال تل‌آویو-راهبرد معاصر
اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد ترامپ: مهاجران غیرقانونی را با تجهیزات نظامی بیرون می‌کنم خزانه‌داری آمریکا سه نهاد و سه فرد اسرائیلی را تحریم کرد حزب الله از شهادت ۴ عضو خود خبر داد + عکس عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند امانی سفیر ایران در لبنان: هیچ تهدیدی ما را از حمایت از مقاومت باز نمی‌دارد کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت واکنش حماس به ادعای خروج رهبران خود از قطر و نقل مکان به ترکیه اخراج صد‌ها هزار مهاجر از آمریکا در ۱۰۰ روز اول دولت ترامپ آنروا: هیچ آژانس دیگر سازمان ملل نمی‌تواند جایگزین ما شود سازمان امنیت فدرال روسیه یک حمله تروریستی را خنثی کرد واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق

درخواست قانونگذاران آمریکایی برای تغییر سیاست بایدن در قبال تل‌آویو

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا در نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه کشورشان خواستار تغییر سیاست واشنگتن در قبال رژیم صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 14
کد خبر: ۱۷۹۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش وبگاه شبکه خبری الجزیره این ۱۴ نماینده کنگره آمریکا گفته‌اند که کمک‌های آمریکا به اسرائیل نباید برای نقض حقوق فلسطینی‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

قانونگذاران آمریکایی همچنین از دولت جو بایدن خواسته‌اند درباره امکان استفاده از سلاح‌های آمریکایی برای نقض حقوق فلسطینی‌ها تحقیق کند.

نماینده‌های کنگره آمریکا تأکید کرده‌اند کاخ سفید باید اطمینان حاصل کند پول مالیات‌دهندگان آمریکایی برای حمایت از ساخت شهرک‌های غیرقانونی صرف نمی‌شود.

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند.

در ماه قانونگذاران آمریکایی آمده است: «علاوه بر این ما از دولت شما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنید همه کمک‌های خارجی به اسرائیل در آینده از جمله تسلیحات و تجهیزات برای حمایت از نقض فاحش حقوق بشر [علیه فلسطینی‌ها] مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قوانین آمریکا از جمله یکی از مصوبات کنگره این کشور موسوم به «قانون لیهی» ارسال کمک به نیروهای نظامی که مرتکب نقض حقوق بشر می‌شوند را ممنوع می‌کند.

با وجود این، آمریکا علی‌رغم اقدامات وحشیانه رژیم صیهونیستی علیه فلسطینی‌ها کمک‌های نظامی خود به تل‌اویو را ادامه می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده