هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

ترامپ: دولت پنهان آمریکا را نابود خواهم کرد

ترامپ: دولت پنهان آمریکا را نابود خواهم کرد رئیس جمهور سابق آمریکا می‌گوید که در صورت پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری، دولت پنهان را از بین برده و جلوی اعمال محدودیت علیه دارندگان مجاز اسلحه را خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در جریان سخنرانی در کنفرانس انجمن ملی سلاح، مدعی شد که اگر در انتخابات ۲۰۲۴ پیروز شود، دولت پنهان را نابود کرده و مانع از آن خواهد شد که جو بایدن، رئیس جمهور فعلی آمریکا علیه دارندگان مجاز اسلحه در این کشور، محدودیت اعمال کند.

 

ترامپ که خود را برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا مهیا می‌کند، گفت: دولت پنهان را منحل کرده و از بین خواهم برد. در این مسیر پیشرفت زیادی کرده‌ایم که از جمله آن می‌توان به از بین رفتن دولتمردان حامی قانون کنترل سلاح اشاره کرد؛ کسانی که هر روز دارندگان و سازندگان سلاح را اذیت و آزار می‌کنند.

 

ترامپ با اشاره به صدور کیفرخواست برای وی در اوایل ماه جاری در ارتباط با پرداخت چندین فقره حق‌السکوت در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶، مقامات چپ‌گرای افراطی را به تلاش برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا متهم کرد.

 

وی تاکید کرد که در صورت پیروزی در انتخابات سال آتی، به جنگ بایدن علیه دارندگان مجاز سلاح پایان خواهد داد.

 

بایدن خواستار اعمال ممنوعیت برای حمل سلاح شده اما کنگره آمریکا هیچ تلاش معناداری در تحقق این درخواست نکرده است. با این حال، بایدن تابستان پارسال لایحه دوحزبی کنترل سلاح را امضا کرد و در نتیجه بررسی سابقه و حصول اطمینان از عدم سوءسابقه خریداران زیر ۲۱ سال تشدید، قوانین علیه قاچاق اسلحه تقویت و رویه خرید اسلحه به نیابت از فردی که قانونا مجاز به خرید سلاح نیست، ممنوع شد.

 

ترامپ در ادامه موضوع سخنرانی را به دلار آمریکا تغییر داد و گفت که ارز این کشور به زودی دیگر استاندارد و معیار جهانی نخواهد بود. او با این اظهارنظر به صف کارشناسانی پیوست که آشکارا درباره رویکرد فزاینده «دلارزدایی» اظهارنظر کرده‌اند.

 

وی گفت: ارز ما در حال سقوط است و به‌زودی دیگر معیار جهانی نخواهد بود؛ چیزی که در ۲۰۰ سال اخیر بزرگ‌ترین شکست ما خواهد بود. فروپاشی دلار آمریکا تا همین چند سال پیش، به فکر کسی هم خطور نمی‌کرد.

 

صندوق بین‌المللی پول اوایل هفته جاری اعلام کرد که دلار آمریکا از اکتبر ۲۰۲۲ ارزش خود را از دست داده اما نسبت به سال ۲۰۰۰، همچنان قدرتمندتر بوده است. دیوید مالپاس، رئیس بانک جهانی هم اوایل ماه جاری گفت که فناوری «بلوک‌چین» و یوآن چین، سلطه دلار آمریکا بر بازار جهان را زیر سوال برده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار