سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در سرزمین‌های اشغالی ساکنان سرزمین‌های اشغالی برای پانزدهمین شنبه متوالی، در خیابان‌های شهرهای مختلف سرزمین‌های اشغالی علیه نخست وزیر این رژیم تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هفته پیش با مقصر دانستن موضع‌گیری احزاب اپوزیسیون در کمک به «تروریسم» در فلسطین اشغالی، مدعی شد که سرپیچی نیروهای ذخیره ارتش از حضور در خدمت باعث افزایش عملیات‌های گروه‌های مقاومت فلسطین شده است.

این هفته صهیونیست برای پانزدهمین هفته متوالی به خیابان‌ها آمده و اعتراض خود را علیه طرح اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو اعلام کردند. با وجود آنکه نتانیاهو پیشتر اعلام کرد روند تصویب این طرح را به تعویق انداخته و منتظر نتایج گفت‌وگوها با معارضان می‌شود اما روند تظاهرات‌ ادامه پیدا کرد.

طی ماه‌های اخیر اراضی اشغالی شاهد تظاهرات گذشته علیه طرح اصلاحات قضایی نتانیاهو بوده است و مخالفان این طرح آن را تلاشی برای کاهش قدرت‌های مقام‌های قضایی در برابر قدرت‌های اجرایی دانسته‌اند.

با این‌حال، نتانیاهو اصرار دارد که طرح قضایی نتانیاهو، دموکراسی را تقویت می‌کند و تعادل بین قوای مقننه، مجریه و قضایی را احیا می‌کند.

در نهایت نتانیاهو که با اتهام فساد مواجه است چند روز پیش در برابر فشارها سر تعظیم فرود آورد و از توقف موقت طرح‌های اصلاحات قضایی خبر داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار