جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

محافل صهیونیست: مشکل امنیتی در قدس همچنان پابرجاست

به اعتقاد کارشناسان صهیونیست تا پایان ماه رمضان آماده باش در قدس و مسجدالاقصی همچنان ادامه پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری زبان به نقل از مسئولین سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی خبر دادند، به شدت از رخدادهای روزهای آینده نگران هستند زیرا به طور میانگین روزانه بیش از 10 هشدار امنیتی در رابطه با وقوع عملیات در روزهای آتی دریافت می‌کنند، همین امر هم باعث می‌شود تا آماده باش در قدس حداقل تا پایان ماه رمضان ادامه پیدا کند.

 

به گفته رسانه‌های عبری زبان مسئولین امنیتی آرزو می‌کنند که هرچه زودتر روزهای باقی مانده ازم اه رمضان هم به پایان برسد، اما خودشان هم خوب می‌دانند که روزهای بعد از آن هم مژده روزهای خوبی برای اسرائیل ندارند و خطر وقوع جنگ بیشتر و بیشتر می‌شود.

 

روزنامه معاریو هم در گزارش مفصلی خبر از احتمال وقوع جنگ در آینده نزدیک با نوار غزه سخن گفت.

 

به نوشته این رسانه عبری زبان، ساختار امنیتی (رژیم) اسرائیل خود را برای جنگ با نوار غزه آماده می‌کند و به نقل از صاحبنظران افزود: با توجه به واکنش ضعیف اسرائیل به شلیک روز افزون موشک‌ها از نوار غزه به سوی شهرک‌های پیرامونی این منطقه، احتمال وقوع دور جدیدی از درگیری بسیار زیاد می‌شود.

 

به اعتقاد کارشناسان صهیونیست با وجود آن که اسرائیل تلاش می‌کند با کاهش سطح واکنش خود به شلیک موشک‌ها از غزه و لبنان به نحوی این تنش را مهار و از گرفتار شدن در جنگ چند جبهه‌ای دور بماند اما ارزیابی‌های موجود در ساختار امنیتی اسرائیل نشان می‌دهند که احتمال وقوع جنگ در مرزهای شمالی با لبنان یا حتی درگیری با سوریه در بلندی‌های جولان کمتر از وقوع جنگ با نوار غزه است.

 

معاریو همچنین با اشاره به شلیک موشک توسط شاخه حماس در لبنان به سوی (رژیم صهیونیستی) آنرا بیانگر شکاف اطلاعاتی بزرگ در اسرائیل در رصد فعالیت‌های دشمنان خود توصیف و افزود: ارتش اسرائیل هیچ توانمندی برای هدف قراردادن زیر ساخت‌های حماس در لبنان ندارد، زیرا شکاف اطلاعات از یک سو و نگرانی از مواجه شدن با حزب الله از سوی دیگر مانع از انجام چنین کاری می‌شود. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار