رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

ماموریت رئیس جمهور به وزیر اقتصاد برای مدیریت بازار بورس

رئیس جمهور با بیان تاثیر بازار بورس بر سایر بازارها، بر مدیریت وزیر اقتصاد در هماهنگ کردن همه بخش‌های مرتبط برای عملکرد صحیح این بازار تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر یکشنبه هیأت دولت، با اشاره به تصمیمات اخیر شورای عالی مسکن و نیز نزدیکی فصل جابجایی‌ها، از وزیر مسکن خواست با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط، تدابیر لازم را برای تسهیل شرایط تأمین مسکن مورد نیاز مستأجران در نظر گیرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تأثیر بازار بورس بر سایر بازارها، بر مدیریت وزیر اقتصاد در هماهنگ کردن همه بخش‌های مرتبط برای عملکرد صحیح این بازار تاکید کرد.

رئیسی در ابتدای این جلسه از حضور گسترده مردم در راهپیمایی باشکوه روز قدس قدردانی کرد و آن را نشانه همبستگی ملی در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی دانست.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از جلسه امروز دولت از خدمات و تلاش‌های سید مسعود میرکاظمی در سازمان برنامه و بودجه قدردانی کرد و مهم‌ترین اقدامات انجام شده در دوره مدیریت وی را تدوین بودجه انقباضی برای سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و پیشگیری از ناترازی‌ها و کسری بودجه با وجود مشکلات اقتصادی عنوان کرد.

رئیس جمهور، ستاد اطلاع‌رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور را هم مکلف کرد با تبیین دقیق و به‌موقع تصمیمات دولت و شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا، اقدامات لازم را به‌منظور پیشگیری از تشتت خبری در حوزه اقتصادی به عمل آورد.

رئیسی همچنین با تجلیل از برگزاری موفق نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، بر لزوم اجرای برنامه‌های فراگیر و مؤثر در جهت ترویج فرهنگ قرآنی در کشور تاکید کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار