دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

کشف راهی امیدوار کننده برای شناسایی پارکینسون

دانشمندان با استفاده از تکنیک جدید راهی برای آزمایش پارکینسون پیدا کردندکه تأیید می‌کند پروتئین خاصی در مغز اکثر بیماران انباشته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، پارکینسون بعد از آلزایمر دومین بیماری تخریب کننده عصبی شایع است و بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، بیش از 8.5 میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا هستند.

 

هیچ درمان یا راهی برای آزمایش این بیماری وجود ندارد و معمولاً توسط پزشک تنها پس از ظاهر شدن علائم تشخیص داده می شود.

 

با این حال عوامل متعددی با پارکینسون مرتبط هستند، از جمله اینکه در مغز بیماران اغلب خوشه‌هایی از پروتئین آلفا سینوکلئین انباشته شده است که به اشتباه تا شده است.

 

این تحقیق جدید که در مجله Lancet Neurology منتشر شده است، از تکنیکی برای تقویت و سپس تجزیه و تحلیل خوشه های پروتئین کوچک استفاده می کند.

 

این مطالعه شامل بیش از یک هزار و 100 شرکت کننده بود که تقریباً نیمی از آنها مبتلا به بیماری پارکینسون بودند، در حالی که دیگران در معرض خطر تلقی می شدند و همچنین یک گروه کنترل سالم در بین آن‌ها وجود داشت.

 

نمونه‌هایی از مایع مغزی نخاعی، که مغز و نخاع را احاطه کرده از هر شرکت‌کننده گرفته شد. این روش که αSyn-SAA نام دارد، برای 88 درصد از افرادی که قبلاً با بیماری پارکینسون تشخیص داده شده بودند، مثبت بود.

 

اندرو سیدروف، نویسنده اصلی این مطالعه در بیانیه‌ای گفت که این روش می‌تواند پیامدهای عمیقی برای نحوه درمان داشته باشد و به طور بالقوه تشخیص زودهنگام افراد را ممکن می‌سازد.

 

این روش برای بیمارانی که دارای یک نوع ژن معروف به LRRK2 مرتبط با اشکال خاصی از بیماری بودند، موفقیت کمتری داشت و تنها 68 درصد از بیماران تشخیص داده شده را شناسایی کرد.

 

آزمایش ساده برای تشخیص بیماری پارکینسون هنوز راه زیادی دارد و باید دید که آیا این روش هنگام استفاده از نمونه خون، که استخراج آن بسیار ساده تر از مایع مغزی نخاعی است هم جوابگو است یا خیر.

 

بیماری پارکینسون باعث حرکات غیرقابل کنترل مانند لرزش و همچنین اختلالات خواب و سلامت روان می شود. علائم با گذشت زمان بدتر می شوند و در نهایت بیماران ممکن است در راه رفتن یا صحبت کردن دچار مشکل شوند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر