پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

رئیس‌جمهور به خوزستان می‌رود

معاون اجرایی رییس جمهور از سفر آیت الله رییسی به استان خوزستان خبر داد و گفت: این سفر روز‌های هفتم و هشتم اردیبهشت ماه انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، محسن‌ منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور روز دوشنبه در جلسه بررسی فرصت های سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی در استان خوزستان، تصریح کرد: در هفتم و هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ رئیس جمهور به استان خوزستان سفر خواهد کرد.

وی بیان کرد: استان خوزستان از تمامی جهت استانی ثرومند است اما در زمینه هایی دچار محرومیت هایی است‌ که باید رفع شود.

معاون اجرایی رییس جمهور اظهار داشت: تاکنون آیت الله رییسی ۶ بار به استان خوزستان سفر کرده و بخش هایی از مشکلات این خوزستان حل و فصل شده است که پیرو این سفرها تحولات در حوزه آب خوزستان و نفت و انرژی و پتروشیمی‌ها را شاهد بودیم.

منصوری خاطر نشان کرد: در نخستین سفر آیت الله رییسی به خوزستان، اعتبارات خوبی تخصیص داده شده که بخش هایی از آن عملیاتی شده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور با بیان این‌جمله که آیت الله رییسی نگاه ویژه به استان خوزستان دارد، تصریح کرد: اعتبارات تملک دارایی ها به گونه‌ای است که کاری نمی توان کرد و تلاش مضاعف می طلبد. موضوع جلسه امروز سرمایه گذاری است و از بنگاه ها و بخش خصوصی درخواست داریم تا با حضور خود کار جدی را رقم بزنند.

ادامه دارد.../ برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار