اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

تعطیلی پایانه بیهقی در روز عید فطر

پایانه بیهقی از ساعت ۲۳ روز قبل عید سعید فطر تا ساعت ۱۴ روز عید فطر تعطیل است و مسافرین می‌توانند از پایانه‌های غرب، جنوب و شرق برای انجام سفر‌های خود اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی رامشینی، مدیر پایانه بیهقی با اعلام خدمات رسانی رایگان پارکینگ بیهقی برای نمازگزاران عید سعید فطر افزود: پایانه بیهقی از ساعت ۲۳ روز قبل عید سعید فطر تا ساعت ۱۴ روز عید فطر تعطیل است و مسافرین می‌توانند از پایانه‌های غرب، جنوب و شرق برای انجام سفرهای خود اقدام کنند. 

رامشینی گفت‌: به دلیل همجواری پایانه بیهقی با مصلای امام خمینی (ره) همچون سنوات گذشته این پایانه افتخار میزبانی از نمازگزاران عید فطر را دارد. از این رو طی جلسات هماهنگی که با ارگان‌هایی همچون ستاد برگزاری نماز جمعه تهران، راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، اورژانس تهران، نیروی انتظامی، آتش نشانی و شرکت‌های مسافربری مستقر در پایانه انجام دادیم، همه دستگاه‌های دست اندرکار برای برگزاری هرچه بهتر مراسم باشکوه نماز عید سعید فطر در آماده‌باش کامل خواهند بود.

مدیر پایانه بیهقی اظهار کرد: برای تسهیل تردد خودروهای نمازگزاران در این روز، پارکینگ پایانه بیهقی با صدور قبض‌های ویژه از ساعت ۴ صبح روز عید سعید فطر تا پایان مراسم به صورت رایگان، مهیای خدمت رسانی به نمازگزاران خواهد بود. 

وی در ادامه تاکید کرد: تا قبل از شروع نماز، تمامی دربهای غربی پایانه به صورت ورودی خواهند بود و نمازگزاران می‌توانند به صورت رایگان اتومبیل خود را پارک و از طریق تاکسی‌های ون به محل مصلی مراجعه کنند.همچنین برای تسهیل هرچه بهتر عبور و مرور، بعد از نماز تمامی درهای پارکینگ به صورت خروجی خواهد شد.

رامشینی در پایان افزود: با همکاری شرکت‌های مسافربری مقرر شد سفرهای پایانه از ساعت ۲۴ بامداد روز عید تا پایان مراسم نماز به حالت تعلیق درآمده و فروش بلیت و تردد اتوبوس‌ها در پایانه، پس از پایان مراسم مجدداً آغاز می‌شود./فارس

ارسال نظر