بقایی: زمان و مکان دور بعدی مذاکرات مشخص نشده است عملیات ارتش یمن علیه فرودگاه بن گوریون با موشک فراصوت حمله «رنگی» به سفارت روسیه در سوئد معاون وزیر خارجه: گزاره‌های معیوب درباره ایران توسط رسانه‌های نزدیک به صهیونیسم ساخته می‌شود سفیر پاکستان: روابط تهران و اسلام‌آباد زوال ناپذیر است رسانه‌های عبری: طرح کوچ اجباری اهالی غزه در حال اجرا است حماس: هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته‌ایم اسرائیل هیوم: آمریکا در حال بررسی تعلیق تحریم‌ها علیه ایران است دنیس راس: با وجود اختلافات ایران و آمریکا، توافق امکان‌پذیر است اسلامی: کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم سیل استرالیا حداقل ۱۰ هزار خانه را زیر آب برد حمله یک گروه تبهکار در هائیتی ۵۰ کشته برجا گذاشت /مهاجمان خانه‌ها را آتش زدند ایالات متحده دستور کاهش تحریم‌های سوریه را صادر کرد جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا

رایزنی شاه اردن و ولی عهدسعودی در جده درباره فلسطین

شاه اردن و، ولی عهد سعودی، شب گذشته در جده با یکدیگر دیدار و درباره تلاش‌های عربی در خصوص قضیه فلسطین رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 20
کد خبر: ۱۸۰۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله دوم» شاه اردن امروز (پنجشنبه، ۲۰ آوریل)، طی پستی در توئیتر از دیدارش با «محمد بن سلمان» ولی‌‌عهد سعودی در جده خبر داد و این دیدار را برادرانه و مفید توصیف کرد. 

به نوشته وبگاه خبری «عمون» اردن، وی افزود: در این دیدار بر عمق روابط تاریخی میان مردم اردن و عربستان سعودی و تداوم تقویت آن در راستای خیر دو کشور و امت عربی تاکید شد.

به نوشته روسیا الیوم، شاه اردن در این دیدار خواستار افزایش تلاش‌های عربی و بین‌المللی برای از سرگیری مذاکرات بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها شد.

وی همچنین بر ضرورت حمایت از فلسطینی‌ها برای دستیابی به حقوق مشروعشان و افزایش تلاش‌های عربی و بین‌المللی برای ایجاد یک افق سیاسی برای قضیه فلسطین و زمینه‌سازی برای از سرگیری مذاکرات با هدف دستیابی به یک صلح عادلانه و فراگیر بر اساس راه حل دو دولتی تاکید کرد.

شاه اردن که صبح امروز، پس از ادای مناسک عمره، به امان بازگشت، در این دیدار به نقش محوری عربستان سعودی در اقدام مشترک عربی، اشاره کرد و از تلاش های این کشور برای میزبانی از نشست سران کشورهای عربی در سی و دومین نشست آن در ریاض در ماه آینده قدردانی کرد.

شاه اردن و ولی‌عهد سعودی در این دیدار که در کاخ السلام  برگزار شد، بر تمایل خود برای حفظ هماهنگی و رایزنی‌های دوجانبه در مورد موضوعات مورد اهتمام مشترک در راستای منافع کشورهای عربی و اسلامی تاکید کردند./ فارس

ارسال نظر